reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Oby to nie był proroczy sen:baffled: Wiesz Kaja ja tylko tak rzuciłam zebyśmy razem leciały bo pisałaś o połączeniu shannon-łódź a milej się leci z kimś znajomym:-)A z terminami to ciężko się zgrać niestety:dry:

dzień doberek.a mi ten mrozik odpowiada.wolę taką pogodę niż deszcz i wiatr.powietrze jest takie świeże i rześkie a nie zgniłe:tak:
Kaja no to nieźle.jak już zdecydujesz się lecieć to weź pod uwagę scenariusz ze swojego snu i weź spory zapas żarełka;-) ja muszę jeszcze przemyśleć mój wyjazd bo organizacyjnie jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić:sorry2:
Aga super że będziesz;-) cieszę się bardzo i czekam
idę bo Lola mi zaraz chałupę rozniesie tyle ma energii od rana:szok:

Witam sie mamusie
No jak narazie nie widac zeby ocieplenie nadchodzilo szkoly pozamykane a moja Emilka to w piatek sie az rozplakala ze nie ma szkoly probowalam jej to wytlumaczyc dopiero dzisiaj zlapala chumor.
Ja to sie zastanawiam czy samoloty bedo wogole wylatywac i ladowac tu jak taka pogoda ?
Oni sie kapletnie nie nadaja do zycia w zimie:no:

alex masz absolutnie racje - irole totalnie soe pogubili troszke mrozu i panika na maxa Ciekawe co by zrobili jakby tak nastala tu taka klasyczn aposla zima sprzed kilku lat gdzie sniegu bylo po kolana przez calutka zime Z DRUGIEJ STRONY jak oni taka pogode maja raz na 30 lat to jak maja wiedziec jak sie zachowac..... nawet soli i piasku im juz brakuje na sypanie drog i chodnikow....... nie wspomne o nieocieplonych blokach i domach :baffled::baffled:my grzejemy na maxa a i tak zimno w domku....

Witam sie mamusie
No jak narazie nie widac zeby ocieplenie nadchodzilo szkoly pozamykane a moja Emilka to w piatek sie az rozplakala ze nie ma szkoly probowalam jej to wytlumaczyc dopiero dzisiaj zlapala chumor.
Ja to sie zastanawiam czy samoloty bedo wogole wylatywac i ladowac tu jak taka pogoda ?
Oni sie kapletnie nie nadaja do zycia w zimie:no:

Wiem ze do USiA (uwielbiam Borada) loty sa opoznione i nie leca w wiekszosci tak jak i polaczenie z Anglia ... Ale pisze jak na razie na necie ze do IE lataja loty normalnie ... Podobno od poniedzialku w Polsce ma byc odwilz i ocieplenie wiec mam nadzieje ze bedzie bo nie mam zamiaru niewiadomo ile tu zostawac

A co do coreczki to szkoda mi malenkiej :( Widac lubii szkole a tu ma taki zawod :(

alex masz absolutnie racje - irole totalnie soe pogubili troszke mrozu i panika na maxa Ciekawe co by zrobili jakby tak nastala tu taka klasyczn aposla zima sprzed kilku lat gdzie sniegu bylo po kolana przez calutka zime Z DRUGIEJ STRONY jak oni taka pogode maja raz na 30 lat to jak maja wiedziec jak sie zachowac..... nawet soli i piasku im juz brakuje na sypanie drog i chodnikow....... nie wspomne o nieocieplonych blokach i domach :baffled::baffled:my grzejemy na maxa a i tak zimno w domku....

No niestety tak jest z ta zima w IE a co do domkow to szkoda gadac u mnie mozna by bylo grzac a i tak nie bedzie cieplo pokoj mam caly czas zamkniety i wietrze sobie go ogrzewanie wlaczam i cieplo sie utrzymuje ale w lazience nie ma ciepla na dole w salonie kuchnii i kantynie tak samo ... A co jest najbardziej debilne i chore to nie ma nawet kontaktu w lazience aby moc wlaczyc sobie grzejnik czy nawet lokowke prostownice czy suszarke !

nio sylcia swieta racja .... nie wspomne o dwoch kurkach na wrzatek i lodowata wode - czasem mam dylemat ktory wybrac.......:-D:-D:-D

ah straszne nudy dzisiaj - dzionek jakis taki dolujacy Na dodatek sama w domku do wieczorka i co tu robic w tak mrozny dzien......

nio sylcia swieta racja .... nie wspomne o dwoch kurkach na wrzatek i lodowata wode - czasem mam dylemat ktory wybrac.......:-D:-D:-D

ah straszne nudy dzisiaj - dzionek jakis taki dolujacy Na dodatek sama w domku do wieczorka i co tu robic w tak mrozny dzien......

Noo te dwa kurki tez sa rewelacja Naprawde ;/ A co do nudow To kochanamasz tak duzo czasu dla siebie ze az strach wykorzystaj go :)) Ja jak bylam w ciazy i juz dobrze sie czulam to gotowalam spalam aaa i wyszywanie szycie i takie tam robotki reczne uwielbiam czy rysowanie a nie umiem albo czytanie horrorkow :))

Tak was cichaczem poczytuje.I co tej paniki irlandczykow nie ma sie im co dziwic.My w Polsce od urodzenia znamy zime,mrozy,sytuacje krysowe.Chociaz jak slysze co roku ze zima zaskoczyla drogowcow szlag nie trafia hehe A oni nie wiedza jak sie zachowac.Rezerw nie maja,choc mysle ze w przyszlym roku bardziej sie przygotuja.A jesli chodzi o mrozy to tu niesttey da sie to odczuc nawet przy temp -3.U nas w czesci miasta pozamarzala woda.Ja sie zalapalam..Koszmar dla mnie,poprosilam koleznake zeby mi przywiozla jakiejs wody bo sama jestem w domu a maz daleko do 23.Ledwo wychapala kilka butelek w tesco.Ludzie wozkami biora i sie nie dziwie.Nie wiwadomo ile taka sytuacja bedzie trwala.Sama sie denerwuje bo nic zrobic nie mozna.Zmywara pelna garow,prania kupe,nie mowiac juz o tym ze bede sie polewac garnuszkiem jutro rano.Gaz zamarza,ludzie suszrkami ocieplaja rury.Ja tez mam gaz i jak jeszcze gaz mi zamarznie to bedzie super.
Nam sie latwo mowi,posmiewa z nich ze nie przygotowani,ze glupi.ale przez lata nie musieli.Tu nie bylo zim i takich mrozow.Wiec ja ich w pelni rozumiem.Pozdrawiam.

reklama
Do góry