reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
ja sie wpadlam pochwalic,ze mam buleciki do polski :) wylatuje 22marca i wracam dokladnie miesiac pozniej :) ciesze sie ogromnie bo juz sie stesknilam za swoja rodzinka :)
Sylwia jesli jestes zainteresowana to w pl piekarni szukaja ekspedientki(tak to sie pisze...??)
dobrej nocki :)

Ostatnia edycja:
dzieńdoberek
wpadłam napisać, że jeszcze żyjemy;-) tylko teraz przeniosło się na męża:nerd: tylko on ma jeszcze gorączkę:baffled: wiecie o co kaman jak facet ma gorączkę;-):cool:
spadam na herbatkę --jakoś ciągle mnie trzyma niemoc:dry:

papatki

dzień doberek.a my dopiero niedawno wstaliśmy i zjedliśmy śniadanko.teraz popijam kawusię i raczę się chwilą spokoju-T ma wolne to dziś on biega za Lolą:-D a Nicholas za daleko nie ucieknie więc mogę mieć na niego oko;-) dziś mam dzień lenistwa bo jutro będą montować drzwi więc nie ma sensu sprzątać.za to po weekendzie będzie co robić:sorry2:

dzieńdoberek
wpadłam napisać, że jeszcze żyjemy;-) tylko teraz przeniosło się na męża:nerd: tylko on ma jeszcze gorączkę:baffled: wiecie o co kaman jak facet ma gorączkę;-):cool:
spadam na herbatkę --jakoś ciągle mnie trzyma niemoc:dry:

papatki

Noo to dobrze ze zyjecie kochana :)) Juz nie moge sie doczekac jak zobacze Twojego Adaska Malego wielkiego mezczyzne i ten brzusio wspanialy :)) No i zdrowka dla meza :))

helllooooooooooo!!!
Bozenka dokladnie wiem co to znaczy miec faceta z gorączką.....poprostu:GORZEJ NIZ Z DZIECKIEM!!!
ale mi prasowania sie nazbierało...samo sie nie zrobi wiec uciekam do żelaska :)

Zgadzam sie gorzej niz z dzieckiem Choc nie zawsze jest tak u nas ale bardzo czesto Czlowiek czasem sie tak zmeczy ze az strach przy tak duzym dziecku

Drozdusia jakos tak patrzalam na Twoj Avatar i zauwazylam ze masz 1001 postow :)) Superr cyfra :))

Witojcie!!! Dotarłam w końcu do Was... Lenia mam dziś ttttaaaaakkkkkiiiiiieeeeegggggooooo, że szok w trampkach normalnie :szok::-D:szok:. Wąż do pracy już śmignął, Oliwcia właśnie poszła spać, a ja zaraz też idę się legnąć! Dobrze, że obiad też mam na dziś już zrobiomy i spacerek zaliczony :tak:!

Zgodzę się z Wami, nie ma nic gorszego jak chory facet! Już z dzieckiem szybciej się do ładu dojdzie :-p... A ten to od razu umierający jest :-D:-D:-D

reklama
witam sie!!!
u nas nocka masakryczna.... Jula sie od 12 w nocy do 3 nad ranem co piec minut z wrzaskiem budzila nie moglam jej uspokoic nie mam pojecia co jej bylo... dalam jej na wszelki wypadek calpol ale nie wiem czy cos pomogl... masakra a rano o 6 tez sie juz wybudzac zaczela ale opanowalismy sytuacje.... dobrze ze tesciu ja rano przejaol bo bysmy gorzej niz zombi wygladali....
ok ja zmykam rozwieszac kolejne pranie i pakowac sie
a Jula dalej ma rozwolnienie to juz ponad tydzien i nie chce jej przejsc co mam z nia zrobic??
Bozenka trzymaj sie!!!!!

Do góry