D
drozdusia
Gość
Sylcia ja myślę że mimo wszystko należą ci się te pieniądze.ja też nie pracowałam a pieniądze na Laurę dostaję.na małego też.i nie musiałam składać żadnych wniosków.po prostu zarejestrowaliśmy dzieci i do domu przysłali nam formularz.wypełniliśmy go,odesłaliśmy i to tyle.pieniądze zaczęły wkrótce wpływać na konto.nie rozumiem dlaczego wam odmówili.przecież child benefit pobierali nawet ci którzy tu pracują a których dzieci są w pl.nie rozumiem więc tej sytuacji

Nie wiem co i jak ale przeleciało mi Sylcia a tum Ch- beneficie, wiec tak co ja wiem to rodzic choc jeden pracowac .....ale sama wiem o przypadku co stracil rodzic prace a benefitu nie zabrali a innym znajomym tak!!!!!!!!!!!!!
wiec słuchaj sylcia ja na Twoim miejscu poszła bym do Citizen Information< ja tam własnie bylam z os o ktorej wspomiałam pręcej - nie idz tylko do takiego rudego goscia w okularach on jakis dziwny !!! i pierwszy raz jak byłam to powiedzial że zabiora znajomemu child!!!
> ale znajomy dostal taki list na sprawdzenie czy tu oni są, i tam trzeba było wpisac gdzie pracuje a on juz nie pracowal i taka babeczka wlasnie w Citizen powiedziała że to wysłać i napisać jaka sytuacja gdzies z boczku na tej formie. No i im nie zabrali a oboje nie pracują. mi się wydaje że należy Ci się ten benefit powalcz
;-)to zależy mi się wydaje od dobrej woli urzednika