Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oh masz racje kochana - pogoda dzis dopisala Oby wiecej takich dni bylo...... humorek odrazu lepszy.....Heja lejdis)
Ohh weekend szybko mija ... dzis ogromny spacerek zaliczylismy) Superr pogoda
)
będe w mieście we wtorek to możemy się umówić i Ci go dam;-) Krycha znalazłam u siebie w szafie spodnie ciążowe rozmiar 38-40 myśle że one właśnie będą na Ciebie jak chcesz moge Ci je dać
no i jak tam samopoczucie?? ciążowe? masz dalej dolegliwości? Bożenko a u Ciebie jak??w name it wyprzedaż dalej tylko teraz 70 % hahah tak to można robić zakupki
Myśmy też dzisiaj byli na spacerku pogoda naprawde rewelacyjna
Aż nie chce myśleć że jak pojade do Polski to tam tak zimno wow i jeszcze bez autka chyba pomyśle o wypożyczalni coby tak nie marznąć

to się nazywa strzał
a wizytę zazwyczaj wyznaczają na 14 tc
jak będziesz miała wielki bęben to ci się nie będzie chciało

Kaja udanej podróży
Agnieszka takie kupowanie mi umilało końcówke ciąży hahah zawsze to jakoś milej i szybciej zleci jak będziesz tak sobie umilać zakupy dziecinnymi artykułami
a takie maleńkie to milusie;-) Sylwia ja już czekam na Ciebie mam nadzieje że potem to ja Ciebie wyciągne na jakieś zakupki do Crescent hhe
! Najpierw familia dała mi pospać do 10.00, a potem Oliwcia szanownym dupskiem wpasowała się w kabel od neta i echo w kompie było 
:-), ale już jest git!
!
... Fajnie by było jakby ktoś jeszcze poszedł, bo mój angielski jest, jakby to delikatnie ująć, hm..., do kitu 

. Myślę, że warto mieć taką kartę, bo jednak 10% upustu się ma ;-) no i jeszcze jak Agnieszka13111980 to potwierdza to już w ogóle 
:-)
? Dużo masz roboty? Może Ci trzeba coś pomóc?