reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Camomile nie ma sprawy myśle że ten syropek nie zaszkodzi to są same ziółka:tak:będe w mieście we wtorek to możemy się umówić i Ci go dam;-) Krycha znalazłam u siebie w szafie spodnie ciążowe rozmiar 38-40 myśle że one właśnie będą na Ciebie jak chcesz moge Ci je dać:tak:no i jak tam samopoczucie?? ciążowe? masz dalej dolegliwości? Bożenko a u Ciebie jak??w name it wyprzedaż dalej tylko teraz 70 % hahah tak to można robić zakupki:-D Myśmy też dzisiaj byli na spacerku pogoda naprawde rewelacyjna:tak: Aż nie chce myśleć że jak pojade do Polski to tam tak zimno wow i jeszcze bez autka chyba pomyśle o wypożyczalni coby tak nie marznąć:-D

krycha nio ja tez sie zastanawiam nad tym 'spotkaniem' w mothercare....... bo cosik o tym slyszalam , a orientujesz sie o ktorej to godzinie jest??

jakas ostatnio bezsennosc mnie dopadla..... niby zmeczona jestem ale juz tak ciezko znalesc wygodna pozycje do spania ...... maly tez niebardzo daje sie wyspac - to co to bedzie jak juz ze mna bedzie...

Ostatnia edycja:
dzieńdoberek babki
i po weekendzie:tak:
jakoś nawet miałam trochę energii na spacerki a pogoda dopisywała:tak:
nareszcie otworzyli plac zabaw w mojej wsi, więc Adaś ma wybieg:-D:-D

krycha list z maternity juz dostałam oczywiście wyznaczyli mi wizytę w tygodniu, w którym będę w PL:-D:-D:-D to się nazywa strzał:-D a wizytę zazwyczaj wyznaczają na 14 tc

Agnieszka13111980 kupuj kupuj :tak:jak będziesz miała wielki bęben to ci się nie będzie chciało:-D:-D

kaja udanej podróży:tak:

lecę na herbatkę

Witaski;-) Cóż za piękna pogoda aż chce się żyć :-D Kaja udanej podróży:tak: Agnieszka takie kupowanie mi umilało końcówke ciąży hahah zawsze to jakoś milej i szybciej zleci jak będziesz tak sobie umilać zakupy dziecinnymi artykułami:-D a takie maleńkie to milusie;-) Sylwia ja już czekam na Ciebie mam nadzieje że potem to ja Ciebie wyciągne na jakieś zakupki do Crescent hhe:-D

Heja mamki :))

Bozenko no to fajnie ze otwarli plac kolo Ciebie i ze zdrowko dopisuje Noo a kolo mnie tez mogli by cos zrobic Bo placu mam kawalek i dziecii jest troszke Zamiast bawic sie na krawezniku i ulicy by mialy plac a tak nic ;/
Kaja milego i bezpiecznego lotu :)
Agnieszka wiesz co ja kupilam kojec od razy z materacykiem ale to chyba we wszystkich jest :p Jestem bardzo zadowolona Nadia spii wygodnie nie ma zadnych skrzywien czy czegos w tym rodzaju Materacyk jest miekki ale bez przesady ... A tak to niewiem absolutnie co moglabym Ci doradzic Musialabys sie dowiedziec od starszych mam co i jak :))
Martuana kochana ja sie powoli szykuje sie musze sobie leb umyc i pomalowac troche te gebe :)) Nadinke wyszykuje sniadanie zjem i wpadam do Ciebie :)) Z checia sie z Toba do cresent przejde ale o zakupach to dopiero bede myslec jak pieniazki beda w portfelu :(

Witam sie

No moje dziecie wkoncu poszlo do szkoly troche ciszej w domciu

Kaja to ty juz w czwaetek lecisz a ja w piatek planowalam ze wpadne do Ciebie z wizyta no trudno

A moze ktoras mamusia do mnie na kawke wpadnie ?

witam sie :)
poczytywalam was caly weekend ale weny i czasu na pisanie brak a teraz juz nie pamietam co miaolam pisac
a wiec jedziemy po klucze do agencji :)i juz jutro ruszamy z przeprowadzka a jest tego tyle ze szok :/ az sie boje :/
a teraz wyruszamy na miasto zalatwiac wszystkie sparwy a tez ich w cholere hmmm
milego dzionka
Ms.Marple jak samopoczucie.... jak pospacerowalas to pewnie lepiej :)
Agnieszka ja kupilam sprezynowy materacyk dla Julci :) w smyths to ten najdrozszy ale teraz sa promocje wiec duuuzo taniej mozesz kupic :) jak dla mnie jest swietny nie odksztalca sie i Juli sie chyba wygodnie spi hihihihi

reklama
Hejka! Ufffffff, w końcu jestem :-D! Najpierw familia dała mi pospać do 10.00, a potem Oliwcia szanownym dupskiem wpasowała się w kabel od neta i echo w kompie było :szok::-p:-), ale już jest git!

Martuana, bardzo chętnie wzięłabym od Ciebie te spodnie. Pisałaś, że jutro będziesz w centrum, może się gdzieś umówimy i wtedy je odbiorę, co?

Ms.Marple, dzięki za info! W takim razie będę czekała spokojnie na zaproszenie ze szpitala:tak:!

Dzindusia, z tego co pamiętam to spotkanie ma się odbyć w godzinach 18.30 - 20.30. Szczerze mówiąc to taka poroniona lekko pora dla mamuś z dziećmi już, bo, po pierwsze, jak dziecko ma tyle wytrzymac na spotkaniu (bo musiałabym Ją zabrać ze sobą), a po drugie, to czas kąpieli kolacji i lulu, hm :baffled:... Fajnie by było jakby ktoś jeszcze poszedł, bo mój angielski jest, jakby to delikatnie ująć, hm..., do kitu :-D:-D:-D. Myślę, że warto mieć taką kartę, bo jednak 10% upustu się ma ;-) no i jeszcze jak Agnieszka13111980 to potwierdza to już w ogóle :sorry2:

Justysia21, nie zazdrozczę Ci tego pakowania... Ale ten czas leci, już się przeprowadzacie, a dopiero co pisałaś, że domku szukacie :szok::-):szok:

Drozdusia, jak Wasze nowe drzwi? Czujesz już ciepełko w domu :blink:? Dużo masz roboty? Może Ci trzeba coś pomóc?

Alex2339, to córcia pewnie zadowolona, że już szkoły nie odwołują i z koleżankami może się spotkać, nie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry