reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
nie kuś:-D:-D ja ma w tej ciąży straszne zachciewajki:szok: a Adasiem nie miałam żadnych:dry: pewnie przytyję z 30kg:szok:

idziemy na spacer bo ładna pogoda:tak:

:-D:-D:-D:-D:-D, Ty wiesz, że ja powoli zaczynma tez mieć :-D:-D:-D:-D:-D a największe ma teraz M :-D:-D:-D:-D! Wczoraj łaziliśmy po wszystkich polskich sklepach, bo zachciało mu się prażynek i jak na złość w żadnym nie było! Dopiero w tym czeskim znalazł :-D:-D:-D:-D! My się bujniemy dopiero jak Pyza wstanie, bo drzemie aktualnie... A ja sprzątam :dry: i sobie BB podglądam ;-). Miłego spacerku :sorry2::tak:

My już ze spaceru :tak: zakupki udane:-D A to wy teraz z zachciewajkami wyskakujecie hehe Bożenko używaj bo możesz potem samo zejdzie hehe:-D Krycha a Ty to nie przesadzaj bo z kilogramami to chyba nie masz problemu:tak: a tak to jest baby ciążują a chłopy smaki mają hehe:-D:-D Sylwik miło było:tak:musimy powtórzyć maraton aż się lżejsza czuje:-D

Witam sie :-):-)

krycha nio troszke pora niezaciekawa jak dla matek z dziecmi..... wogule troszke puna pora nawet jak dla mnie.... nio ale moze warto pujsc :confused::confused:

ms marple kurcze napewno to nic powaznego Dziewczyny maja racje to tylko jakas drobna infekcja.... Wiec nie martw sie na zapas Bedzie dobrze

justysia powodzenia z przeprowadzka , zobaczysz czas urzadzania sie szybko minie a jak fajnie bedzie jak juz sie zadomowicie... a moze potrzebujesz jakiejs pomocy??

agnieszka gratuluje pierwszych zakupow - ja jeszcze nic nie kupowalam... nio poza slodkimi kaczuszkami do kapieli ktore i tak przez kilka miesiecy beda bezurzyteczne ale sama zawsze marzylam o takich zoltych kaczuchach do wanny a nigdy nie mialam ze jak je zobaczylam w sklepie to nie moglam sie oprzec.....:-D

Bożenko właśnie mi się przypomniało że jak robiłam w Polsce cytologie po urodzeniu Mareczka taką kontrolną powiedziała mi babka że spokojnie koleżanka może odebrać wyniki :tak:jedynie w przypadku czegoś poważnego będą mnie wzywali i masz tu koleżanka nie dostała wyników i pani poprosiła abym się niezwłocznie zgłosiła do doktora :szok:jeden Pan Bóg wie co się działo w mojej głowie poleciałam co sił w nogach i zetknełam się z godzinną przerwą godzine ryczałam pod przychodnią a życie miałam przed oczami bo to wszystko Ci w głowicy siedzi i co zwykła infekcja basenowa którą wyleczyłam jedną tabletką myślałam że rozniose babe:szok::wściekła/y: takiego stresa mnie nabawiła:wściekła/y:a ja już sobie jakiegoś raka wmawiałam ale tak to jest jak się ma przyjaciółke położną i Ci dopowie conieco:-D

Martuana, ja tam się wagą nie martwię, bo na razie nie muszę, a w ciąży to norma, że do góry idzie ;-), no, ale z zachciankami uważać muszę, bo ja to, jak przed @ na słone, czyli chipsy i fryty :-p, czyli zdrowo tylko w dupsztala idzie a potem pozbyć się nie można :wściekła/y:, ale ogólnie może być ;-)!

Dzindusia, ja myślę, że warto, chociaż przeraża mnie wizja siedzenia z Oliwką przez dwie godziny :dry:... Hm, no zobaczę, może się zdecyduję, a jak nie to szczęśliwe posiadaczki poproszę o pożyczkę :-p;-):-D

Agnieszka13111980 , kupowanie pierdółek, większych i mniejszych, dla dziecia to sama przyjemność :tak:! Z resztą sama to zauważyłaś ;-)... Miłych i przyjemnych zakupów życzę, bo jeszcze sporo ich przed Tobą :sorry2:

Krycha jedz i za mnie:-Dbo ja nie moge:-D:-D a co do jutra to faktycznie musze siorke zawieść:-(i centrum se odpuszcze ale może w środe wpadniesz do mnie na kawke co?? dzindusia a Tobie ten suwaczek tak szybko mknie i już niedługo będziesz mieć swoje dziecię hehe

reklama
Krycha jedz i za mnie:-Dbo ja nie moge:-D:-D a co do jutra to faktycznie musze siorke zawieść:-(i centrum se odpuszcze ale może w środe wpadniesz do mnie na kawke co?? dzindusia a Tobie ten suwaczek tak szybko mknie i już niedługo będziesz mieć swoje dziecię hehe

Spoko, nic sie nie stało! A co do środy to niestety mam już zajetą :sorry2:, ale nic straconego, przy okazji ;-) Oj, jak ja bym tak jadła za innych to co by się ze mną porobiło, co :cool2:?

Do góry