Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzięki,![]()

nie kuśja ma w tej ciąży straszne zachciewajki
a Adasiem nie miałam żadnych
pewnie przytyję z 30kg
idziemy na spacer bo ładna pogoda![]()

, Ty wiesz, że ja powoli zaczynma tez mieć 

a największe ma teraz M 

! Wczoraj łaziliśmy po wszystkich polskich sklepach, bo zachciało mu się prażynek i jak na złość w żadnym nie było! Dopiero w tym czeskim znalazł 

! My się bujniemy dopiero jak Pyza wstanie, bo drzemie aktualnie... A ja sprzątam
i sobie BB podglądam ;-). Miłego spacerku 

zakupki udane
A to wy teraz z zachciewajkami wyskakujecie hehe Bożenko używaj bo możesz potem samo zejdzie hehe
Krycha a Ty to nie przesadzaj bo z kilogramami to chyba nie masz problemu
a tak to jest baby ciążują a chłopy smaki mają hehe
Sylwik miło było
musimy powtórzyć maraton aż się lżejsza czuje

jedynie w przypadku czegoś poważnego będą mnie wzywali i masz tu koleżanka nie dostała wyników i pani poprosiła abym się niezwłocznie zgłosiła do doktora
jeden Pan Bóg wie co się działo w mojej głowie poleciałam co sił w nogach i zetknełam się z godzinną przerwą godzine ryczałam pod przychodnią a życie miałam przed oczami bo to wszystko Ci w głowicy siedzi i co zwykła infekcja basenowa którą wyleczyłam jedną tabletką myślałam że rozniose babe
takiego stresa mnie nabawiła
a ja już sobie jakiegoś raka wmawiałam ale tak to jest jak się ma przyjaciółke położną i Ci dopowie conieco
, czyli zdrowo tylko w dupsztala idzie a potem pozbyć się nie można
, ale ogólnie może być ;-)!
... Hm, no zobaczę, może się zdecyduję, a jak nie to szczęśliwe posiadaczki poproszę o pożyczkę
;-)
! Z resztą sama to zauważyłaś ;-)... Miłych i przyjemnych zakupów życzę, bo jeszcze sporo ich przed Tobą 
Krycha jedz i za mniebo ja nie moge
a co do jutra to faktycznie musze siorke zawieść:-(i centrum se odpuszcze ale może w środe wpadniesz do mnie na kawke co?? dzindusia a Tobie ten suwaczek tak szybko mknie i już niedługo będziesz mieć swoje dziecię hehe
, ale nic straconego, przy okazji ;-) Oj, jak ja bym tak jadła za innych to co by się ze mną porobiło, co
?