reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

maniu dziewczyny ja 100razy dziennie dostaje ślinotoku jak sobie pomyślę o jakimś żarełku:szok: masakra, nawet już w niedzielę rano sobie wymyśliłam że jak dojadę do mamy to ma już tam na mnie czekać zapiekanka z grzybami:szok::szok::-D:-D
straszne.... dzisiaj obejrzałam program o noworodkach z nadwagą brrr na syberii urodził się chłopiec prawie 8kilogramowy:szok::szok:

justysia powodzenia w przeprowadzce:tak: ja miałam przeprowadzkę w 8miesiącu ciąży:dry: wiem jakie to upierdliwe
przynajmniej wiem gdzie będziesz mieszkać to rychło cię napadnę

drozdusia
powodzenia też;-)

sylcia wiem o czym mowa ale co zrobić:baffled:

martuana mam nadzieję, że masz rację i to nie będzie nic poważnego ale w głowie już siedzi kret i wierci dziury:nerd:

dzindusia cudze suwaczki zawsze szybko się przesuwają;-)

reklama
Krycha mowisz zachcianki.... hmmmm cos mi mowi ze laski to My w tej ciazy nie bedziemy hihihihihi ja tez mam takowe zachcianki i to sporo ich..... ostatnio w sklepie wszystko oczami zjadalam.... Bartosz sie smial ze jak mi sie pomiesza w brzuszku to marnie mnie widzi hihihihihi..... a teraz czekam na burgera z McDonalda i cole bo mnie naszlo ale tak strasznie!!!!!!!!!!!!

Oj, Justysia21, jak to nie będziemy laski??? Jasne, że będziemy takie seksowne, urocze ciążówy :tak::tak::tak:!!! Każdy stan rządzi się swoimi prawami, nie? A ciąża to jednak uroczy stan, brzuszek dumnie wypinać można i chwalić się całemy światu, że nowe życie się pod sercem nosi! Nikt przecież na oko kilogramów nie liczy :sorry2:, a Maleństwa trzeba dokarmiać ;-)!

No ładnie, Martuana, już Drozdusi kolejną ciąże wróżysz? :-D:-D:-D

Ms.Marple, a co to za zapiekanka??? Narobiłaś smaka to teraz dawaj tu przepis :-p:-D!

Muszę jakieś kanapki sobie zrobić, bom zgłodniała :baffled::-)...

Justyna no obawiam się że masz racje to prawda że tam gdzie sie wprowadzasz to raczej centrum :-D:-D:-D Garda Station,Doctor, Comunity Centre i pertol station:-D:-D:-D:-D :-p:-p:-p ale mi tu mieszka sie fajnie i spokojnie choc do spacerku miejsca brak to znaczy do mnie od ciebie kawalek droga sie idzie< ludzie tu tak chodza> ale Ty kochana zawze w kolo osiedla możesz się przejść-tam sa chodniki:-D:-D;-) no i do mnie jedzie sie cały czas prosto do siebie skręcasz w lewo na osiedle a do mnie ok 1 km prosto:-D:tak::-p
I tak chciałam wam powiedzieć że karmiłam Drozdusię:happy2: i to nie ja ja tak wymęczyłam ;-)ona biedna ma braki po prostu których ja raczej zaspokoić nie mogłam:-p:-) ale dzis sobie laska wyrówna;-)

I tak chciałam wam powiedzieć że karmiłam Drozdusię:happy2: i to nie ja ja tak wymęczyłam ;-)ona biedna ma braki po prostu których ja raczej zaspokoić nie mogłam:-p:-) ale dzis sobie laska wyrówna;-)

:-D:-D:-D:-D:-D

krycha taka z ulubionej budki:-D:-D:-D

No ładnie, ładnie, nie wolno się tak nad ciężarną pastwić :-:)-:)-D:-D... Gdzie ja Ci tu ulubioną budkę znajdę :-p:-D:-D? Dobranoc Ms.Marple...

no proszę,na chwilę sobie poszłam i już o mnie gadacie:rolleyes: no braki trzeba koniecznie wyrównać żeby bilans końcowy się zgadzał
ale mam nadzieję że bez takich efektów końcowych Martuana jakich mi życzysz:-) kocham dzieci ale moja dwójeczka w zupełności mi wystarcza:tak:

No ładnie dziewczynki Justysia sie rozpieszcza mc.donaldem Bożenka zapiekankami a mi musi wystarczyć podczytywanie jakie było dobre;-) A mi smutno bo właśnie przed chwilą zmarła moja babcia a tak dokładnie siostra babci ale to Ona nam babciowała a ja nie mam jak lecieć:-( zostaje mi tylko poczta kwiatowa:-( ale takie wieści są dołujące:-(

No ładnie dziewczynki Justysia sie rozpieszcza mc.donaldem Bożenka zapiekankami a mi musi wystarczyć podczytywanie jakie było dobre;-) A mi smutno bo właśnie przed chwilą zmarła moja babcia a tak dokładnie siostra babci ale to Ona nam babciowała a ja nie mam jak lecieć:-( zostaje mi tylko poczta kwiatowa:-( ale takie wieści są dołujące:-(

Strasznie mi przykro
[*]

reklama
helooo dziewczynki:) ja wlasnie ogarnelam dom po huraganie!!!!!!urodzinki dominika sie suuuuuuuuuuuper udaly :) dzieciaki zadowolone !!!a najbardziej dominik :) fajnie tak patrzec na zadowolone i szczesliwe dziecko:)
kaja i justyna fajnie,ze mnie(a w sumie mnie to tylko przy okazji :( )odwiedzicie :)
postaram sie cos dobrego upiec!!!
dobranoc :)

Do góry