reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
cholera babo zaraz zwariuje, klikajmy juz tu , bo ta ganianina nie będzie miała końca hahaha...

Co do kawusi to bardzo chętnie Kasiu, jeszcze nie widziałam Waszej Leach, ale wiesz że ja to z moimi dziećmi musiała bym, tym samym nie jestem pewna czy byś wytrzymała taki jazgot :sorry2:
:cool2:
Na pewno kiedyś, ale teraz nie dam rady, zreszta mam gosci z polskina czas nie określony:cool:;-):-)

hehe to siedzimy juz tu i koniec kropka:))) hehe,przeciez twoje dzieciaczki sa spokojniutki;)) a majusia to taki sliczny wisiorek,jak mi ostatnio zawisla na szyi to odpasc nie chciala;)))) jak nie chcesz z dzieciaczkami to zostaw skarby pod opieka gosci z pl i smignij do nas sama ;)))))

cholera babo zaraz zwariuje, klikajmy juz tu , bo ta ganianina nie będzie miała końca hahaha...

Co do kawusi to bardzo chętnie Kasiu, jeszcze nie widziałam Waszej Leach, ale wiesz że ja to z moimi dziećmi musiała bym, tym samym nie jestem pewna czy byś wytrzymała taki jazgot :sorry2:
:cool2:
Na pewno kiedyś, ale teraz nie dam rady, zreszta mam gosci z polskina czas nie określony:cool:;-):-)

Witaj ciesze się że Cię widze:)a na kawke i do mnie Ciebie zapraszam:) Ja z miłą chęcią poznam Cię osobiście a i twoje dzieciaczki też wkońcu gromadki mi nie obce hehheheheh:)

witajcie mamusie :-):-) Poczytuje was od rana ale dopiero teraz mam czas usiasc na spokojnie i popisac cos.....

sylcia napisz co tam i jak tam bo od tych domyslow glowa mnie rozbolala :-D

agnieszka a ty to tak wpadasz i wypadasz - a myslalam ze to ja tak zadko tu zagladam Jak samopoczucie?? masz juz wszystkie rzeczy dla malenstwa??

Mikimauro ja myslalam juz ze ty wogole odpdls z BB ihhiNo i widze ze spiklas sie z Kasia a do mnie tak daleko ze chyba sie nigdy nie spotkamy heheh

reklama
hej laski
Mikimauro witamy:-)
Gastone lepszego samopoczucia życzę.myślę że dzieciaczkom nie zaszkodzi a to że strzykło to nie dziwne-masz podwójne obciążenie dla kręgosłupa:sorry2:
Krycha mała wytrwała w wózku do końca?

Do góry