reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

dzien dobry babeczki :)) zabralo nam cos slonko :(((( i przy okazji pranie mi zmoczylo w nocy bo sie ostatnio przyzwyczaiłam że w nocy mróz i zostawialam na noc a dzisiaj niespodzianka:((( R dzisiaj sniadanko robi ,wiec ja mam chwile zeby poszperac co tam sie wczoraj dzialo:))

reklama
Ms.Marple to jest moj odwieczny problem.... Bartosz sie zawsze buntuje ze on tego nosic nie bedzie !!!!
a paczusie to hmmmmm pychotka :) ja tu tez najadlam i 1,5 kg w ciagu 11 dni przybylo.... moj gin mowi ze hmmm 6kg na miesiac to troszku za duzo i sie smial ze mnioe ze niezle mnie karmia a ja odmowic nie moge hihihih

Ms.Marple to jest moj odwieczny problem.... Bartosz sie zawsze buntuje ze on tego nosic nie bedzie !!!!
a paczusie to hmmmmm pychotka :) ja tu tez najadlam i 1,5 kg w ciagu 11 dni przybylo.... moj gin mowi ze hmmm 6kg na miesiac to troszku za duzo i sie smial ze mnioe ze niezle mnie karmia a ja odmowic nie moge hihihih

justysia miałaś usg w PL? potwierdzili , że chłop?

ja tak powoli czuję ,że adelka to chłop jest:-D:-D:-D

witałski :) Mati właśnie się obudził i z oczkami kapke lepiej :)ale szkodnik o 3 w nocy budzi mi się na jakąś kaszke lub słoiczek paskuda tyle że poszedł spać po 19 i dopiero wstał to nawet ta przerwa nocna mi nie przeszkadza a łobuziak mleka nawt w nocy się nie chwyci:( jakoś żadne mu już nie pasi:( A Mareczek jeszcze śpi więc pędze dać śniadanko Matiemu i jakąś kawke wypić:)NO I WEEKEND SUUUUUUUUUUUUUUUPEEEER:) TYLE ŻE JESZCZE JUTRO TEN TEST MADZI TRZYMAJCIE KCIUKASY:)

reklama
Do góry