reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

ale wlasnie we srode wszystkie maja jak dojechac bo maja mezulkow w domkach a ja na wsi mieszkam i do mnie na piechotke tak nie bardzo :)
a zreszta ta sroda to jeszcze nie na 100% bo nie wiem jak pracuje!!!!
no Kamcia ja zapraszam :)

reklama
a no to spoko , zreszta jezeli chodzi o mnie to i tak mamy ustawione spotkanko na niedzielke w przyszlym tygodniu a co do grilow to mam szczera nadzieje ze jeszcze nie raz bedzie okazja w koncu wiosna idzie hi hi:tak:

witam sie i ja.....
no wstalam rano i sie zawiodlam bardzo - sloneczka nie ma - czyzby pora deszczowa sie zblizala??
zeby wam na srode chociaz sloneczko zaswiecilo na tego grilla :-)

sylcia jeszcze raz gratulacje - mam nadzieje ze praca spelni twoje oczekiwania - bo ze sobi eporadzisz to wszystkie wiemy:-) moze chociaz ze dwa slowa napiszesz o tej pracy bo ja to niepredko sie z wami spotkam..... a ciekawosc mnie zrzera:-D

milego dzionka

heh slonko znika bo ja wracam zawsze tak jest!!!! nie pisane mi opalanie w ie
dzindusia moze sie jednak skusisz na tego grillla jakby cos Cie zaczelo brac to pomysl jaka bedziesz miala zawodowa eskorte hihihiihihih

Melduje sie!
U nas niestety wyladowalismy u lekarza.Oprocz wymiotow pryszla nam goraczka 39 stopni.Dziecko zwloki..Nie je nic a nic,pic tez malo pije.
No a do tego ja sprawdzzlam jak tam moje skrzaciki.Kopia,serduch bija.Ale mam bialko w moczu,wiec poszedl do laboratorium.To mnie tak bardzo nie martwi bo to moze byc mala infekcja,ale mam wysyke na rekach od jakiegos czasu,ktora nie znika.Wczraj lekarz sie zmartwil i pobral krew,i podejrzewa jakies problemy z watroba,ktora cos tam wydziela w trakcie ciazy u mnie moze byc tego za duzo.Martwie sie troche,mam nadzieje ze sie myli..

Agus oby!!!! bom blada jak sciana :/

Gastone ja tez mam nadzieje ze sie myli!!! bo to niebezpieczne jak sie z watroby cos wydobywa!!!! wczoraj mojego kuzyna dziewczyne skierowali do szpitala a ma jeszcze miesiac do porodu i powiedzieli ze to zagraza matce ale nie wiem dokladnie co to bylo :/ napisze Ci wieczorkiem jak moja mamcia z pracy wroci.... i bron boze nie chce Cie martwic ani wystraszyc bo to moze byc calkiem cos innego ale popytam o to bialko w moczu :)
zdrowka dla Maxia :*

Ostatnia edycja:
gastone a moze lekarz cholestaze podejrzewa?? ja tez mialam podejrzenie cholestazy - wyspypke mialam prawie na calym ciele - zaczelo sie od rak a potem oblazlo cala reszte i swedzialo potwornie takze spac nie moglam Zrobili mi badania i proby watrobowe i na szczecie cholestaze wykluczyli ale wysypka i tak sie z 6 tygodni utrzymywala i swedziala a potem zniknela W miedzyczasie przepisal mi jakies masci do smarowania swedzacych miejsc i jakies homeopatyczne leki alergiczne przepisal..... takze mam nadzieje ze u Ciebie to tez falszywy alarm i moze to tylko jakas alergia - np na truskawki.....

justysia kurcze kusisz kusisz i moze faktycznie skozystam...:-):-) bo smaka zrobilas mi ogromnego na tego grilla

dzień dobry mamuski:-):-):-)

Gastone- może faktycznie podejzewają tą cholestaze co dzindziusia pisze, a moze to jakas alergia??? oby tylko maleństwom nic nie zagrazało:-(
trzymaj się kochana:tak:

U mnie Maxymilian wymiotował wczoraj, a dzisiaj w nocy gorączka, teraz zasnoł, myślałam że to cośpoważnego, ale chyba to zęby.Cały czas go obserwuje.:tak::-:)tak:

reklama
gastone szkoda dziecia, że go dopadło choróbsko:-(n o tobie też się coś przypałętało jakby było mało, że dwójkę maleństw masz do noszenia:tak:mam nadzieję, że to nic strasznego i po krótkiej kuracji wrócisz do formy

ja musze się przyznać, że z utęsknieniem czekam na narodziny dziecia bo ciąża to nie jest mój wymarzony stan:no: i codziennie odliczam do końca jakby to mogło coś zmienić:sorry2:

Do góry