reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Aga-ech-normalnie się zebrać nie mogę(ale worek pluszaków Dadzi spakowałam)-klucz już mam i do poniedziałku mam czas,tak więc jest duża szansa,że zdążymy:))))
gastone-zdróweczka kochana-a widzę,że ostatnio Ci nie dopisuje
justysia-no i kicha-bo Dawidek bierze udział w paradzie i bardzo mu na niej zależy,więc mogę tylko mieć nadzieje,że będziesz pracować:p A tak serio,jeżeli tym razem się nam nie uda,to tak czy siak wiem,że Marta ma misję u Ciebie do zrobienia,więc wkopercę się jej do autka i przyjedziemy kiedy indziej:)))
Mikimauro-zdróweczka dla Maxia:)))
MsMarple-chciał nie chciał jeszcze troszkę Ci tej ciąży zostało:)
Dzindusia-skuś się,skuś-grillek-i w tak dobrym towarzystwie-super sprawa:)))

reklama
lubiczanka nio jesli nadal bede w dwupaku to chetnie skorzystam z zaproszenia...:-)

ms marple juz odliczasz?? przynajmniej jedna pocieche juz masz heh mnie to normalnie czas sie taaak wlecze.... jakos do marca zlecialo ale teraz to dzien trwa jak tydzien:blink: i doczekac sie nie moge aaaaaaa

lubiczanka nio jesli nadal bede w dwupaku to chetnie skorzystam z zaproszenia...:-)

ms marple juz odliczasz?? przynajmniej jedna pocieche juz masz heh mnie to normalnie czas sie taaak wlecze.... jakos do marca zlecialo ale teraz to dzien trwa jak tydzien:blink: i doczekac sie nie moge aaaaaaa
Pamiętam jak ja czekałam na Dawidka-nie było dnia,żebym nie wyciągnęła wszystkiego co miałam dla niego i układała od nowa.Całe szczęście Tobie naprawdę już niedużo czasu zostało...A myslę,że specjalnie do dnia grillka utrzymacie się "w komplecie"-zapewne okruszek też się ucieszy z takich pyszności:)

lubiczanka jeszcze tyyylko 5 miesięcy:baffled:
ja też codziennie czytałam mądre książki o macierzyństwie i przykładałam do brzuszka malutkie ciuszki
tym razem mówię sobie codziennie--- jeszcze zdążę kupić ciuszki, inne rzeczy i uporządkować stare ciuszki zastanowić się co potrzebuję itd i wolę sie wcześniej położyć:-D:-D

dzindusia ja odliczam prawie od początku ale muszę powiedzieć, że tym razem czas mi leci szybciej bo mały adal zajmuje mi prawie każdą minutę i nie mam czasu na nic innego:baffled:

Ostatnia edycja:
Gastone trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego;-):tak:
ms.marple co to jest 5 miechów?? miną raz dwa:blink: wystarczy odrobina cierpliwości:-) a wszędobylski Adal na pewno ułatwi ci sprawę:-D
lubiczanka a tobie życzę żebyś wzięła w końcu pupę w garść i zaczęła się przeprowadzać:-p

Gastone trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego;-):tak:
ms.marple co to jest 5 miechów?? miną raz dwa:blink: wystarczy odrobina cierpliwości:-) a wszędobylski Adal na pewno ułatwi ci sprawę:-D
lubiczanka a tobie życzę żebyś wzięła w końcu pupę w garść i zaczęła się przeprowadzać:-p
Kochana-wzięłam się;)jestem w trakcie pakowania kartonu(ale na forum trzeba sprawdzic co się dzieje)
MsMarple-jeszcze zatesknisz do czasów,kiedy to maleństwo było w brzusiu:)

babki ciągle siedzę w kompie i śledzę nowy serial;-):-D no i ugotowałam taki gęsty barszcz, że dwa garnki z niego zrobię i będę gości z PL pasła przez cały weekend:-D:-D:-D

no ale stare przysłowie pszczół mówi: "gość w dom woda do zupy":szok::-D:-D:-D

reklama
Agus oby!!!! bom blada jak sciana :/

Gastone ja tez mam nadzieje ze sie myli!!! bo to niebezpieczne jak sie z watroby cos wydobywa!!!! wczoraj mojego kuzyna dziewczyne skierowali do szpitala a ma jeszcze miesiac do porodu i powiedzieli ze to zagraza matce ale nie wiem dokladnie co to bylo :/ napisze Ci wieczorkiem jak moja mamcia z pracy wroci.... i bron boze nie chce Cie martwic ani wystraszyc bo to moze byc calkiem cos innego ale popytam o to bialko w moczu :)
zdrowka dla Maxia :*
No jesli chodzi o bialkomocz i wysokie cisnienie to stan przedrzucawkowy.Ja z tak sie o bialko nie martwie bo sa sladowe iloci co zazwyczaj oznacza jakas mala infekcje.Bardziej wlasnie o ta watrobe.I faktycznie moze to byc cholestaza,znaczy podejrzenie o nia.

gastone a moze lekarz cholestaze podejrzewa?? ja tez mialam podejrzenie cholestazy - wyspypke mialam prawie na calym ciele - zaczelo sie od rak a potem oblazlo cala reszte i swedzialo potwornie takze spac nie moglam Zrobili mi badania i proby watrobowe i na szczecie cholestaze wykluczyli ale wysypka i tak sie z 6 tygodni utrzymywala i swedziala a potem zniknela W miedzyczasie przepisal mi jakies masci do smarowania swedzacych miejsc i jakies homeopatyczne leki alergiczne przepisal..... takze mam nadzieje ze u Ciebie to tez falszywy alarm i moze to tylko jakas alergia - np na truskawki.....

justysia kurcze kusisz kusisz i moze faktycznie skozystam...:-):-) bo smaka zrobilas mi ogromnego na tego grilla
Raczej jedzonko odpada,truskawek niejadlam dlugo,napoczatku myslalam ze kiwi ale wyeliminowalam.Ja mam to od dluzszego czasu juz jakies 2,3 miesiace i tylko na rekach...
hihihi Ms.Marple ja tez sobie nie wyobrazam ale juz niedlugo sobie wyobrazimy :/
Lubiczanko nadrobimy nadrobimy :):):)

Hhih ja to dopeiro sobie wyobraze,jeden bedzie prwie 4 latek i dwa skrzaty drace sie w tymn samym czasie hehe

Ostatnia edycja:
Do góry