lubiczanka
Fanka BB :)
lubiczanka wiedziałam że BB cię pochłonie![]()
no a jak się stąd oderwać
Krycha-dzięki(już widzę jak mnie J za nogi wyciąga)
No i się tak będę żegnać a nie polezę do góry;/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lubiczanka wiedziałam że BB cię pochłonie![]()
no a jak się stąd oderwać
Krycha-dzięki(już widzę jak mnie J za nogi wyciąga)
No i się tak będę żegnać a nie polezę do góry;/

Zostań z nami, zostań z nami, zostań z nami![]()
ja tez sie zbieram pomalu,mezyk zaraz wroci a ja znowu na rano do pracy smigam dobranoc
Revana, a Ty z Opola jesteś, tak? To pewnie latasz z Wrocka? Ja się cieszę, że są te połączenia, bo podróż dzięki temu szybciej mija. Też mieszkam w okolicach Wrocławia i jak dla mnie połączenie Wrocław - Shannon Shannon - Wrocław jest jak w dechę![]()
tak wiec moje coreczki to Kaja starsza i Adnunia mlodsza napewno spostrzegawsze panienki juz zdazyly luknac u mnie w podpisie mam tam zdjątko moich pocieszek kochaniutkich mam jeszcze paru lekarzy do zalatwienia to tylko głownie dla sprawdzenia stanu zdrowia i nie chodzi tu o fizyczny tylko ale tez mam 2 wizyty u psychologa zamowione bo jak wiecie juz pisalam ze moj maz mnie zostawil i latwo nie jest a musze troche podreperowac sie psychicznie bo w irlandii niestety bynajmniej w limerick psychologa nie znalazlam ehhhhh.....:-( a głownie chodzi mi o moja Kaje bo dziecko rozumne jest i wiadomo non stop pyta sie o tate a ja musze jakos umiejetnie ja podejsc i dlatego potrzebuje tez psychologa zeby mna pokierowal troche w tych kwestiach