reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
ja tez sie zbieram pomalu,mezyk zaraz wroci a ja znowu na rano do pracy smigam dobranoc

Słodkich snów:))))a porannego wstawania nie zazdroszczę
No dobra-w związku z logicznym stwierdzeniem J,że jestem uzależniona i psychiczna na punkcie BB daję za wygrana i wyłączam komputerek-ale mam nadzieję jutro się zjawić(chociażby ukradkiem).No i dobranoc Dziewczynki:))))

Ostatnia edycja:
Revana, a Ty z Opola jesteś, tak? To pewnie latasz z Wrocka? Ja się cieszę, że są te połączenia, bo podróż dzięki temu szybciej mija. Też mieszkam w okolicach Wrocławia i jak dla mnie połączenie Wrocław - Shannon Shannon - Wrocław jest jak w dechę :tak:

a z tym to roznie bywa szukam zawsze jak najtaniej biletow ale glownie biore polaczenia wrocek-snn albo krakow-snn

jeszcze male podsumowanko od siebie dzisiejszego dnia:

dzisiaj duzo nie polatalam na miescie i nic nie załatwiłam:-(głownie w domku z moimi 2 corciami i mamusia , troszke winko poszl w ruch hi hi :-) i jakos dzionek zlecial a tak w ogole nie mialam okazji przedstawic imion moich ksiezniczszek bo co nie napisze to zadko kto mi odpowiada i malo wiece o mnie to moze wlasnie cos wiecej dzisiaj uklepie :-D tak wiec moje coreczki to Kaja starsza i Adnunia mlodsza napewno spostrzegawsze panienki juz zdazyly luknac u mnie w podpisie mam tam zdjątko moich pocieszek kochaniutkich mam jeszcze paru lekarzy do zalatwienia to tylko głownie dla sprawdzenia stanu zdrowia i nie chodzi tu o fizyczny tylko ale tez mam 2 wizyty u psychologa zamowione bo jak wiecie juz pisalam ze moj maz mnie zostawil i latwo nie jest a musze troche podreperowac sie psychicznie bo w irlandii niestety bynajmniej w limerick psychologa nie znalazlam ehhhhh.....:-( a głownie chodzi mi o moja Kaje bo dziecko rozumne jest i wiadomo non stop pyta sie o tate a ja musze jakos umiejetnie ja podejsc i dlatego potrzebuje tez psychologa zeby mna pokierowal troche w tych kwestiach
tak poza tym jak jestem w irlandii to mowie ze tesknie za polska a jak jestem w polsce i widze ta przytlaczajaca mnie szarosc to zaczyna mi sie tesknic za irlnadką heh:-( chyba po tym winku nie mam sily juz dzisaj nic wiecej pisac i bede leciala laski bo jakas otepiala sie czuje i na spanko muli
jutro sie odezwe i mam nadzieje ze sie w koncu zaczniecie odzywac :-)

cial lasensje do juterka heh

Ravena przykro mi,że mąż zostawił Ciebie i dziewczynki.
A stało się to w Irlandii czy w Pl?
Odzywaj się odzywaj.Dziewczyny z chęcią Cię poznają ;-)
Co nie lasejce :wink:

Nic ciekawego w tv nie ma...piątek :baffled:

no w irl mnie zostawil 3 miechy temu a w pl jestem teraz na 2tyg i wracam w piatek nastepny , chyba juz jednak lece bo muli po winsku a nie chce klepac juz w klawiaturke bo mamusia zasnela ale jutro napewno sie odezwe i mam nadzieje
anineczko ze wreszcie mnie zauwaza inne na tym forum :-(
chyba mam dzisiaj lekkiego doła po calym dniu a moze to tylko smutek mnie ogarnal ? sama juz nie wiem :confused:

chyba se chlapne jeszcze jedna szklane to mnie na nogi postawi hi hi :-D:-D:-D

reklama
Ooo jest sex in the city :-D w tv :-)

Ravena daj dziewczynkom czasu :cool2:
I trochę luzu bo my tutaj mamy spaczone poczucie humoru :-D

I nie pij więcej bo się mamusi do łóżeczka przez pomyłkę wpakujesz ;-):-D:-D

Uśmiechnij się czasem...mówiłam,że mam spaczone poczucie humoru :baffled:;-);-):-D

Do góry