reklama

Mamy z Limerick

chcialam tylko napisac mamie ktora sie po mnie podszywala...ze program proxy oczywiscie ukrywa twoje ip ale nie adres mac!odczytanie go to kwestia czasu
pozdrawiam!

reklama
widzę że tutaj wieje nudą.jak to w weekend bywa.no cóż,jutro poniedziałek to może coś się ruszy
Kasiu jak tam karpatka?wyszła?:-)

ja juz po zakupach,kurcze nie byłam chyba z 6 tygodni:szok::sorry2:ale oczywiście nic sobie nie kupiłam:no:stary oczywiście dorwal pile więc juz mi sie nie wykręci ze nie ma czym pociąc drzewa:-)i teraz siedzi w ogrodzie,starszaki maja wychodne,młodsze spi a matka w monitor sie gapi:sorry2:
a wy pewnie byczycie sie na ogrodach co??

oo drozdusia przypomnialas mi:tak:anineczko moge upiec na środe jak do mnie wdepniesz po lub przed paradą:tak:jeśli zechcesz odwiedzic moje skromne progi:dry:

Ostatnia edycja:
Kasiu wielka szkoda:-( myślałam że ewentualnie mogłabym się załapać:dry:
Marta F ja też tak najczęściej mam-idę na zakupy i wracam z niczym.ewentualnie dzieciom coś kupię albo do domu:sorry2: ach tam...

haha...

smaka narobiłaś Kasiu tą karpatką, juz nie pamiętam kiedy jadłam. Ale w niedziele to ja też bym nie piekłanic, to taki leniuchowaty dzień, zwłaszcza dzisiejszy dzień ;-):-):-):-)

Podobno cieplutko na dworze, nie wiem bo leniu****e z Maxiolkiem na sofie, dzisiaj juz jest lepiej z nim . Myśle ze chorobsko juz nas opuściło:tak::tak::tak:;-):-):-)

no i chciałam cosik jeszcze dodać, ale przemilcze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(;-):-)

drozdusia ja to zla zawsze wracam bo K sobie zawsze cos fajnego znajdzie a dla mnie nigdy nic nie ma:no::-(

kasiu limerick ktorego sie swoje malenstwo urodziło??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry