reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

mayka3..jpgno dobra Kaja i Natalia sie zameldowaly a reszta?

a te sliczna fotke udoskonalila nasza AINE:) sliczna prawda?jeszcze w wersji kolorowej mam:)

Ostatnia edycja:
reklama
ja też się melduję Aguś:tak: Mayeczka jak zwykle śliczniusia;-) Aine dobra robota:-)
miałam trochę roboty w domku i tak jakoś nie zbłądziłam na BB:-p
Natinke to widzę że czeka cię pracowita nocka:-D
ms.marple chyba miała mieć gości na weekend:blink: jak tam Bożenko po gościnie?dochodzisz pewnie do siebie:cool2:

rzeczywiście dziś na wspólnej.znowu przegapiłam:sorry2: Lola na szczęście już śpi:-p jak milusio:happy2:
a mój Mapecik też się szykuje do spania i wieczór tylko dla siebie:-p

wiecie jestem na diecie dziś 8 dzień z 13 ale mam juz dość chce kanapki i kakao i spagetti carbonara:wściekła/y::angry: ale poddac sie jak raptem 5 dni do końca zostalo:szok::baffled::confused: troche też głupio się poddać teraz.
Aga Mayeczka ślicznie wyszła!!!!!

reklama
No w jak w pn zaczynalam i w czwartek sie wazyłam to 4 kg i teraz chciałam znowu w czwartek sie zważyć ale T mówi że dziś lepiej. Ale niby nie jestem głodna ale dzis mam ochote zjeśc normalnie ale raptem 5 dni mi zostało

Do góry