Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
d.dobry!
u nas tez slonko poki co :-)Pewnie trzeba bedzie troche sie podotleniac;-)a tyyyle roboty w domuA tam,trza korzystac z pogody,skoro tak ladnie ma byc.. dzindusia-gratuluje malenstwa!
Milego dzionka!
Witam cieplutko i zmykam do pracy ...ale mam lenia...
Czy każda z was kilka tyg przed porodem czuła że to już?Bo ja chyba oszaleje ;-)ciągle mam sny jakieś dziwne bóle eh...hehehe kolejna noc nie przespana.. no ale jutro weekend myślę że się wyśpię
reszte pozdrawiam i uciekam.....firanki se popralam i trza zawiesicpranie juz na ogrodzie schniejeszcze tak na zelazku ze 3 godziny pojezdzic i by bylo na tyleale juz mi sie chce
Aga moje firanki właśnie się piorą ;-)a pranie na dworze wyschło, a ja lubię takie wyschnięte pranie tak inaczej pachnie i w ogóle. Teraz pooglądam sobie Dr Housa, ale jeszcze wrócę miłego popołudnia a i bym zapomiała!!
GRATULACJE dla świeżo upieczonej mamusi!!!!
Niech dzidziuś zdrowo rośnie http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10
ja sie tez witam . brak czasu i dopiero teraz . mily dzien ( moj tatko przyjechal do swojej wnuczki ) a mama za tydzien w srode pierwszy dzien w pracy :/ . milego wieczorku zyczymy . ))
Witam się z Wami. Własnie oglądam TVN i relacje z tej dzisiejszej katastrofy:--(Tyle osób zginęło i to w takim miejscu. Wtedy 70 lat temu Polska straciła wartościowe osoby i teraz ponownie:-(