Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzindusia gratulacje moje najwieksze wycaluj dzidziunie :*:*:*:*:*:* jeszcze raz gratuluje )
justysia superr ze juz w koncu masz necika ) w koncu )
a ja sie z wami witam ale jeszcze nie zmykam jutro ostatnii dzien i wolne hurrraaa brakuje mi bardzo Nadinki odruchowo wieczorem patrze czy jest w lozeczku dobrze przykryta kolderka ... a Nadii w ogole sie podoba w polsce rodzinka ogromna sie zebrala prezentow i ciuchow nadawala wiec sie nie nudzii i widzii ze sie cos kolo niej dzieje i ze jest w centrum zainteresowania ) a ona lubii to podroz minela ok'ey Nadina na kolanach stala u Damiana i ludzii zaczepiala bedzie z niej podrywaczka hehe jak mama ) noo ale mamka juz nie moze wiec cora zaczyna
Wpadłam się przywitać.
U nas słonko ma być.A Wam Mamy z Limerick powiem,że ładny weekendzik się zapowiada-w niedzielę nawet 19 stopni(zazdroszczę).I mam nadzieję,że te prognozy się sprawdząMiłego dnia