reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

dzindziusia tak wyjaśniło się ,.. zadzwoniłam dzisiaj a inna babka do mnie że 100 e:sorry:
to nie wiem skąd tamta sobie ceny brała.. ale się wkurzyłam...
bo już miałam się umawiac do Galway bo tam za 100 robią... a tak to w niedzielę jade brum brum do gina i dowiem się jaka będzie płeć:cool2:
a tamta to jakas nienormalna kobieta była:eek:

reklama
alex tutaj to ludzie juz wymarli:-p
zostay tylko pojedyńcze egzemplarze

a ja zapomniałam napisac o mojej wizycie u gina...
wszystko gra, serduszko super, wszystko wymiarowe, dzidzia starsza o tydzień ...
waga 383 no i najprawdopodobniej będzie kolejna dziewuszka..
a co tam;-)
do końca nie wiadomo bo miała złączone nózki ale nic nie wystawało
a mój D się kłócił że "tam jest chłopak" hahaha-zobaczymy

wydaje mi sie ze atmosfera swiatecznych zakupow sie tu wdala i nikt nie na czasu. pozdrawiamy babeczki. my dzisiaj na szczepieniach bylismy z niunka . cale szczescie ze nastepne dopiero za trzy latka :) milego wieczorku :)

a przed nami jeszcze 2 szczepienia:dry:
to na 12 msc bo musimy czekać aż małej przejdzie, no i to na 13 msc...
a później będzie spokój:-)

taa zakyupy porzadki... no ale chwila na kawkę przy laptopie by się przydała;-)

przydalaby sie przydala :) . my wlasnie prawie skonczylismy zakupy jutro jeszcze musze isc malej odebrac prezenty i koniec zapomnialam o gotowaniu:/ masakra caly tydzien bede przy garach hi hi hi . ale my kobitki mamy fajne zycie :) . ja sie ciesze ze juz mam po tych szczepieniach bo juz nie znioslabym jej placzu :/

reklama
Hej mamusie! Widzę, że przygotowania świąteczne pochłonęły Was do reszty :sorry2:... Zostawiam dla Was życzenia...

Aby te Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!

311306d1293028948-moze-mamusie-ze-swidnicy-dzwon.gif

Do góry