Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzindziusia tak wyjaśniło się ,.. zadzwoniłam dzisiaj a inna babka do mnie że 100 e
to nie wiem skąd tamta sobie ceny brała.. ale się wkurzyłam...
bo już miałam się umawiac do Galway bo tam za 100 robią... a tak to w niedzielę jade brum brum do gina i dowiem się jaka będzie płeć
a tamta to jakas nienormalna kobieta była
alex tutaj to ludzie juz wymarli
zostay tylko pojedyńcze egzemplarze
a ja zapomniałam napisac o mojej wizycie u gina... wszystko gra, serduszko super, wszystko wymiarowe, dzidzia starsza o tydzień ...
waga 383 no i najprawdopodobniej będzie kolejna dziewuszka..
a co tam;-)
do końca nie wiadomo bo miała złączone nózki ale nic nie wystawało
a mój D się kłócił że "tam jest chłopak" hahaha-zobaczymy
wydaje mi sie ze atmosfera swiatecznych zakupow sie tu wdala i nikt nie na czasu. pozdrawiamy babeczki. my dzisiaj na szczepieniach bylismy z niunka . cale szczescie ze nastepne dopiero za trzy latka milego wieczorku
przydalaby sie przydala . my wlasnie prawie skonczylismy zakupy jutro jeszcze musze isc malej odebrac prezenty i koniec zapomnialam o gotowaniu:/ masakra caly tydzien bede przy garach hi hi hi . ale my kobitki mamy fajne zycie . ja sie ciesze ze juz mam po tych szczepieniach bo juz nie znioslabym jej placzu :/
Hej mamusie! Widzę, że przygotowania świąteczne pochłonęły Was do reszty ... Zostawiam dla Was życzenia...
Aby te Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość!