reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hejka!

Haniulka83, napiszę tu, bo może innym mamusiom się przyda to info, więc pytałam M o te akty urodzenia (nie pamięta tylko w który dzień można wyrobić), ale płaci się za każdą sztukę 8€. Oj, tez chętnie pooglądałabym sobie wózeczki, tylko wolę nie, bo zaraz mnie korci żeby nowy kupić :-D:-D:-D Powodzenia życzę :tak:

Alex2339, kope... lat :-)! Ooooooo, widzę, że Twoje chłopaki już ząbkują :szok: cierpliwości życzę! A tak w ogóle to jak sie sprawują? A jak starszaki?

ViKamciaG, super zdjęcia i słodkie Maleństwo na nich :tak:

No moj Nikodem szybko zabkowal ale oni to juz przegieli

a oprucz zabkowania to sprawuja sie swietnie sa grzeczni chodza spac juz o 20 w nocy wstaje tylko 2 razy wiec da sie wyspac wstaja tez tak ok 7-8 ale to ja juz na nogach jestem bo starszakow do szkoly musze wyszykowac a Emilka z Nikodemem bardzo mi pomagaja

DZIEKUJE ZA POWITANIE:-)HANIULKA JA TEZ SZUKALAM WOZKA NA ALLEGRO ALE JAK ZORIENTOWALAM SIE ILE CHCA ZA PRZESYLKE DO IRLANDII ZWATPILAM A SMIESZNE JEST TO ZE TU ZNALAZLAM IDENTYCZNY WOZEK DO KUPIENIA W IRLANDII NOWY Z GWARANCJA.POLECAM STRONKE Prams 4in1 JEST W CZYM WYBIERAC DOSTAWA DO DOMU KOSZTUJE 20 EURO.MI OSOBISCIE PODOBAJA SIE DWA WOZKI I NIE WIEM NA KTORY SIE ZDECYDOWAC fenix24_139x154.jpg158.jpg

reklama
Krycha dzieki!! :-) I ile braliscie tych kopii? Ja myslalam o 5 gdzies,ale nie wiem czy nie za malo...a pozniej jak juz zjedziemy,pewnie bedzie ciezko cos tu zalatwic hihi.
Malutka ja tez wlasnie nad tymi 2 modelami sie zastanawialam i wkoncu zdecydowalismy sie na ten 1 (zielony u ciebie),tzn.bardzo podobny w kazdym razie. On ma co prawda 3 osobne czesci,osobno gondola,spacerowka i fotelik.I te wszystkie elementy montuje sie na stelazu osobno.A z kolei ten drugi jest juz jakby na spacerowce zrobiony,tzn.fotelik wpinasz nie bezposrednio na stelza tylko na ta spacerowke... No i przednich kol nie ma skretnych wlasnie. Takze zobaczymy jak sie nam bedzie sprawowal:-) Ogolnie bardzo trudny byl wybor,ale trzeba bylo sie na cos zdecydowac;-)
Nam przywiezie go kurier z Pl.

Do góry