sylwisko22
Fanka BB :)
tez mam termin za trzy tygodnie i tez jestem ciekawa wszystkiego co zwiazane z tym szpitalem...pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
KRYCHA jesli znajdziesz chwilke to napisz mniej wiecej co spakowalas do tej torby:-)bo ja tez juz spakowana.tylko slyszalam kilka wersji od kilku kolezanek i w koncu spakowalam sie po swojemu.chcialabym sprawdzic czy mam wszystko...mam nadzieje ze spotkam jakas mila Polke w szpitalu i bedzie ok!!!pozdrawiam was goraco![]()

tez mam termin za trzy tygodnie i tez jestem ciekawa wszystkiego co zwiazane z tym szpitalem...pozdrawiam
, pakowałam się na podstawie tego co pisała kilka postów wcześniej Gastone i na zerkałam jeszcze na - Torba do szpitala - poradnik przyszłej mamy, Ciąża i poród > Torba do szpitala - poradnik przyszłej mamy. Oczywiście nie mam wszystkiego spakowanego na tip - top, zostały do dopakowania same pierdółki, ale już czuję się spokojniejsza, że torby stoją! Dużo tego, oj dużo... A z każdym dniem stres coraz większy!!! Przepraszam, że o to pytam, ale tak przy okazji - czy Wam również drętwieje/drętwiał pod koniec ciąży dolny odcinek dróg rodnych? Mi czasem tak się porobi, że aż ciężko wstać z kanapy albo się w nocy przekręcić
, masakra! Szczerze mówiąc tylko z tego powodu mi się źle śpi, bo Mała jakoś łaskawie po narządach wewnętrznych mnie zbytnio nie kopie... Sylwisko22, nie martw się, może jednak się spotkamy na oddziale! Udanego "hop" do wyra mamusie, do następnego klepania, papatki :-)
!no coz... zobaczymy jak bedzie nie przekonamy sie poki same tam sie nie polozymy!
! Ja również mieszkam w centrum, kolo Henry Street.
, cala sytuacja mnie przeraża...).