Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A kiedy lecisz do Polski??Ja lece 4 lutegono ja lece jutro się zapisac bo w tamtn piątek zaspałam. To daj znać na kiedy się zapisujesz skoro mamy wybór o jasne że lepiej razem, ale właśnie mi się przypomniało ze do polski lecę więc 13tego chyba zacznę, nie mam więc wyboru
Słyszałam słyszałam siostrzyczka zdała mi relacje z przepięknej Carolci Ja też chcę ją zobaczyć!!!!!! Ale to już po 15 lutym jak wróce z Polskiaaaa to już wiem kim jest tajemnicza Marta hahah!!!
a co do odpowiedzi,to widzisz,że każdą wolną chwilkę przy necie spędzam tu na forum!!!zresztą masz pipko do mnie nr tel!!!
wpadaj do mnie kiedy chcesz!a Twoja siostrzyczka już widziała Caroline heheh
... O, i jeszcze nowa mamusia się do nas dołączyła (MARTUANA BARDZO MIŁO MI POZNAĆ :-)) i odrazu klepie po naszemu, hehehehehe... Zaraz Cię, Kochana, na NK poszukam co by Cię również ujrzeć, a jak
!!!!!!!No Zuzka padła odrazu!!a ja mam już nowe włoski hihi!!!zaraz wyprasuje sukienkę(mieszczę się hura)!!trochę makijażu i gotowe!!
ale przyznam szczerze,że jakoś nastrój mi zdechł!!z jednej strony jestem szczęśliwa,ale ten wicher w oknach mnie przeraża!!