sylwisko22
Fanka BB :)
podobno przed porodem w wodzie trzeba przejsc jakies dodatkowe badania wczesniej ale czy to prawda to nie wiem(tak slyszalam od kolezanki).ja napewno nie chcialabym rodzic tak klasycznie na lezaco 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

,a i przed porodem z nikim nie ustalalam czy bede rodzic tak czy siak,poprostu mnie wzieli na porodowke a tam sie pytali czy chce tak czy inaczej
spoko laseczki dacie rade nie ma sie czego bac.
,a i przed porodem z nikim nie ustalalam czy bede rodzic tak czy siak,rodzilam na pol stojaco tzn nogi na podlodze a reszte na fotelu,i powiem wam ze sobie chwwale ta pozycje po moglam zaprzec sie nogami i mialam wiecej sily do parcia i w rezultacie czas porodu to 7 min![]()
Dzien dobry kobietki:-)
Naprawde nikt mi nie mowil jaką pozycje mam wybrac,chyba tak jak ci wygodnie;-)
A co do tych informacji od kolezanek to ja nawet slyszalam ze nie wolno dawac polskich imion dzieciom chyba ze za oplata![]()