Krycha moja mala to tak zaczela chodzic spac o jednakowej porze gdzies okolo 8-9 miesiecy.No ale z tym jej spaniem bywa roznie,zasypia o 19 i spi do 8 rano a za jakis czas jej sie odmieni i budzi sie po kilu godzinach i fika dopoki ja nie poloze sie z nia
Tydzien temu np.spala calymi nocami z nami w lozku
Teraz jestesmy na etapie usypiania jej w lozeczku,bo wczesniej to tak z wlasnej wygody tulilam ja do siebie,i ogladalam seriale
No ona coraz ciezsza i coraz wieksza jest a pozatym w lecie chce jej urzadzic sypialnie wiec bedzie musiala spac sama
Tydzien temu np.spala calymi nocami z nami w lozku
Teraz jestesmy na etapie usypiania jej w lozeczku,bo wczesniej to tak z wlasnej wygody tulilam ja do siebie,i ogladalam seriale
No ona coraz ciezsza i coraz wieksza jest a pozatym w lecie chce jej urzadzic sypialnie wiec bedzie musiala spac sama

moja friends leciala teraz na studniowke i trzy dni po sklepach chodzila... byla wszedzie...w koncu cos kupila <bo musiala> ale to i tak nie to co by chciala.... ale oczywiscie zycze powodzenia w poszukiwaniach no i jakbys potrzebowala towazyszki do sklepowych szalenstw to ja zawsze bardzo chetnie hihihi < choc teraz chwilowy brak kasy ale coz poogladac zawsze mozna>