olivca
szczęśliwa mamusia
dzień dobry, pierwsze co dzisiaj zrobiłam po przebudzeniu to zagladam za okno ale śniegu nie ma!!!yoopi, chyba nas szczęśliwie ominie, a dzwoniła już rano koleżanka i wczoraj o 17tej wyjechali z Dublina na kerry a o 2giej w nocy trafili do Limericku bo takie śnieżyce były i nie szło jechać, osadzili ich w hotelu, oj trzeba oglądać newsy dzisiaj jak nic, ale cieszę się że Limerick ocalony.
megan, skarbie obawiam się, że jeśli nie jesteś upoważniona to nic Ci w banku nie powiedzą-obowiązuje ich tajemnica, trzeci raz wpisany pin też blokuje kartę więc może to i z bezpieczeństwa wyszł-dla waszego dobra. Pamętacie jak w tamtym roku skopiowali mnóstwo kart jeśli ktoś korzystał z bankomatu na dooradoyle a później wyczyścili konta zza Dublina, procedura trwała dwa dni ale kolega udowonił ze był tutaj, musiał spisac raport na gardzi i oddali mu wszystko! chyba będziesz musiała Księcia zagonić do banku i za jednym razem upważnienie załatwi.
megan, skarbie obawiam się, że jeśli nie jesteś upoważniona to nic Ci w banku nie powiedzą-obowiązuje ich tajemnica, trzeci raz wpisany pin też blokuje kartę więc może to i z bezpieczeństwa wyszł-dla waszego dobra. Pamętacie jak w tamtym roku skopiowali mnóstwo kart jeśli ktoś korzystał z bankomatu na dooradoyle a później wyczyścili konta zza Dublina, procedura trwała dwa dni ale kolega udowonił ze był tutaj, musiał spisac raport na gardzi i oddali mu wszystko! chyba będziesz musiała Księcia zagonić do banku i za jednym razem upważnienie załatwi.
Ciekawe jak to bedzie z ta pogoda dostalam sms od mojego landlorda bo mial przyjechac po kase a on mieszka gdzies za Enis,ze odezwie sie do mnie w czwartek jak pogoda pozwoli
wiec niewiem co tam sie dzieje.

A z wami jak to bylo bez zadnego problemu dostaliscie paszporty dla dzieci?
potrzebuję coś łatwego lekkiego i przyjemnego