reklama

Mamy z Limerick

A ja wzielam sie za porzadki w szfach:-)Czesc na smieci,czesc do szafy wrocila a kolejna trzecia czesc na "wystawke".W koncu sie przemoglam do oddania i wyrzucenia niektorych szmat,bo ja to chomik jestem zawsze trzymam zamale ciuchy z nadzieja ze jeszcze sie w nie wcisne:eek:i wogole takie co to kupilam pare lat temu i wyszlam w nich raz.
... Olivca i Marta pewnie sie pakuja do Oli to moze narzeczony juz wkoncu dotarl ze snieznego UK.:baffled:

reklama
Witam dziewuszki;-)Ja już prawie spakowana :))Mam nadzieje że pogoda jutro dopisze i wylece:) Odezwe się do was z Poloni:)A wy trzymajcie kciuki za nasze pierwsze USG ,bo ja już sie nie moge doczekać kiedy zobacze dzidziusia:)) Jak to jest :))Nie widzimy tak naprawde to nawet jeszcze nie czujemy A TAK BARDZO BARDZO KOCHAMY!!! Całuski dla was dziewczynki:))No i dla mojej Julci Cytruskowej:))

Dziewczyki ale wy jestescie samoluby.tylko plotkujecie i zadna z was nie zauwayla moich zdjec? swintuchy!Chwalic mi to zara jakich mam slicznych bratankow zwlascza Jasia,ktory jescze niedawno wazyl kilogram!Czekam!

Dziewczyki ale wy jestescie samoluby.tylko plotkujecie i zadna z was nie zauwayla moich zdjec? swintuchy!Chwalic mi to zara jakich mam slicznych bratankow zwlascza Jasia,ktory jescze niedawno wazyl kilogram!Czekam!
Ja widzialam!!!Przeuroczy sa:-)
Kombinuje co zrobic na kolacje..chyba gofry zrobie..mniam mnam

Ostatnia edycja:

Aj tam od razu samoluby :baffled:... Jasiu wygląda prześlicznie - zdrowy bobasek :tak:!!!!!! Super, że wyszedł z tego cało, dzielny chłopak :-)!!!!!! Fajowe chłopaki :sorry2:

...Olivca i Marta pewnie sie pakuja do Oli to moze narzeczony juz wkoncu dotarl ze snieznego UK.:baffled:

Szczęśliwej i bezpiecznej podróży dziewczyny ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja wzielam sie za porzadki w szfach:-)Czesc na smieci,czesc do szafy wrocila a kolejna trzecia czesc na "wystawke".W koncu sie przemoglam do oddania i wyrzucenia niektorych szmat,bo ja to chomik jestem zawsze trzymam zamale ciuchy z nadzieja ze jeszcze sie w nie wcisne:eek:i wogole takie co to kupilam pare lat temu i wyszlam w nich raz.
... Olivca i Marta pewnie sie pakuja do Oli to moze narzeczony juz wkoncu dotarl ze snieznego UK.:baffled:
Hej trzymaj trzymaj te za małe obiecuje jeszcze się w nie wciśniesz!!!!Moja w tym głowa daj mi tylko urodzić :)) To zaczniemy terapie odchudzającą!!!!:))))

Sorki zapomniałam dodać chłopaczyska naprawde super :))Niech sie zdrowo chowają :)Śliczne bąbelki:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gastone fakt fajne chłopaki!!!
Krycha jednak ze złości nie mogę spać!!!(dla niewtajemniczonych:
karty ja nie mogę odblokować!!długo jej nie używaliśmy,a były jakieś machlojki odnośnie kart i te nieużywane zawiesili!!wynik....Książe nie może wziąść nawet godzinki wolnego,bo mają inwenture a wolne ma w weekend,a pózniej w środę!!efekt....do środy mam 20 e w portfelu!!i konto na którym mam kase,a nie mogę jej wypłacić,bo karta nie działa,a mi w okienku nei wypłacą!!!żenada)
nadal szukam coś na ten ślub mam już koncepcje,ale jeszcze w necie tego nie znalazłam!!!

reklama
przywykłam,że zawsze mam pod górkę!!!
ale chce Wam dziewczynki pokazać co znalazłam w necie!w sumie głównego stroju jeszcze nie mam ale dodatki już chyba wybrałam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry