Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

gastone miałam to samo ale dzisiaj też się wybieram na dłuższy spacer tylko rajstopy pójdą w ruchWitam w piekny poranek.Ladne sloneczko ale znow mrozno.Wczoraj wyszlismy na spacer ale dupska nam zmarzly ze sie odechcialo.Dzis bede ostrozniejsza bo pogoda zdradliwa!
rzeka Shannon fajnie wylała na łąki i nurt jest taki narowisty fajne wrażeniecześć dziewczynki fajny poranek
gastone miałam to samo ale dzisiaj też się wybieram na dłuższy spacer tylko rajstopy pójdą w ruchrzeka Shannon fajnie wylała na łąki i nurt jest taki narowisty fajne wrażenie
fakt, dziecku może być za zimnoRajstopy to ja mialam kochana, czapke i rekawiczki nawet.Problem w tym ze moj synus to straszny zmarzluszek i az sie rozplakal w pewnym momencie.Daruje sobie dzisiaj nawet jesli slonce swieci.;-)

fakt, dziecku może być za zimno
ja Bąbla pakuję do ciepłego wózeczka i tylko mnie dupsko odmarza![]()

- tak lepiej widzi świta, bo ciekawskie to moje dziecko niesamowicie
.... A i powiem Wam jeszcze, że właśnie staram się uczyć Pyzę drzemania w sypialni i zasypiania (!!!!!), w swoim łóżeczku, ciekawe co z tego wyjdzie
...
witam dziewczynki.
nie bylo mnie kilka dni a wy piszecie ta duzo i tak czesto ze nie sposob nadazyc czytac posty....niestety ja nie mam tyle czasu, ani nawet zreszta sily, zeby zagladac tu codziennie. mam nadzieje, ze u kazdej wszystko dobrze
Ja bylam u polskiego gina wczoraj. Moj problem z krwia znikna albo go nigdy nie bylo... bo to tez mozliwe jak na Irlandie...Anyway, chce sie wam pochwalic, ze bede miala synka:-) oby do przodu!
pozdrowionka dla was wszystkich!
!!! Ogormne gratulacje ;-)