Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
!!!!!!!!!!!! I od razu prosimy o więcej szczegółów
...
co z tymi tabsami orientuje się ktoś????
ja właśnie biegnę na zakupy!!!może do domu wariatów(mojego M)dojddzie dzisiaj jeszcze jakiś ptaszek?!
... Megan234, o jakiego ptaszka Ci chodzi, bo coś nie zakumałam
...Niestety ja się nie orientuję... Megan234, o jakiego ptaszka Ci chodzi, bo coś nie zakumałam
...
no napewno nie Krycha o następnego pana w domu!!!Książe jeszcze daje rade hihhi!!!
Zuzka ciągle patrzy na ptaszki w zoologicznym!!!więc myślałam,żeby Jej kupić!!!i tak już mam zoo w domu!!!a jeszcze u Siostry Marty widziała dzisiaj kanarka i miała taką radoche
i to nie ja! Pomyślałam o nowym zwierzątku właśnie, ale doszłam do wniosku, że może się mylę??? Jak widać jednak nie
!!!!!!!!A
A Pyza znów drzemie, padła po kaszce ryżowej, zjadła dziś całą porcję którą jej przygotowałam (połowa porcji z opakowania)!!! A futrowała aż miło![]()
witaj Matko Polko wspaniały wynik :-) pogratulowaćA ja myslałam że jestem jedyna mamą w Limerick,która ma więcej niż dwójke pociechJa mam trzy córcie i czwartego dzidzia w drodze! termin na sierpnia.Pozdrawiam mamuski
![]()