Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Hejka. Ale bialo dzisiaj z rana za oknem...Dziewczyny, wiem juz wczesniej pytalam ale ja to tak troche za bardzo przezywam i pytam ponownie i prosze o rade odnosnie zabrania mleka do samolotu. Tzn tak, czy zabrac np jeden termos z goraca woda, drugi z zimna i mleko rozrabiac na pokladzie? Tylko wtedy musialabym zabrac caly pojemnik z mlekiem tylko niewiem czy mnie przepuszcza...hm...albo tak jak radzila Gastone zeby zabrac te male gotowe kartoniki z mlekiem do tego jakas miseczke do goracej wody i podgrzewac w kapieli wodnej.:-) Ja juz sama niewiem...po prostu lubie byc dobrze przygotowana na taka podroz i na rozne ewentualnosci...co radzicie?
a dlaczego nie mozna, ja zawsze podgrzewalam, oczywiscie po przelaniu w butelke ale to chyba nie jest jakis problem?A moze kupic termoopakowanie ,i w niej trzymac ciepla wode. Potem tylko dodac mleko w proszku i gotowe. Tylko niewiem jak dlugo trzyma cieplo taka torba. Kurcze, lubie byc niezalezna a nie latac i proscic o podgrzewanie mleka a najbardziej mnie wkurza fakt ze tego cholernego mleka nie mozna podgrzewac w mikrofali . Nie byloby problemu. Wogole jakies nerwy mam dzisiaj i ten wyjazd do PL mi tym razem jakos nie lezy....
!!! Jakoś tak mi dziś dzień szybko leci, że nie mam na nic czasu
, ale mąż mi dał pospać prawie do 10.00 (później niestety już bez mamusi się nie obeszło), ale zawsze to coś ;-)!!!!
... Widzę, Justysia21, że pilnie szykujesz się do roli mamusi
!!! Megan234, jakieś spotkanko jutro, czy jesteś zajęta
????? Aga_irlandia, jak uroczystość? Udana :-)? Gastone, będziem się rozglądać
!!!!!