K
krycha
Gość
hmmmm my mamy wolne od szkoly w przyszlym tygodniu bo przerwa semestralna.......wiec.....nie bardzo pewnie
Aaaa, no faktycznie jest przerwa świąteczna, zupełnie zapomniałam
... A może uda Ci się na chwilkę wyrwać
;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hmmmm my mamy wolne od szkoly w przyszlym tygodniu bo przerwa semestralna.......wiec.....nie bardzo pewnie
... A może uda Ci się na chwilkę wyrwać
;-)

Ale nie jest to takie proste dla irlandczyków którzy kazali mi poczekać jeden dzień i zobaczę że lodówka sama się włączy (chyba jak te krasnoludki się już zagrzeją do pracy).
Rano musiałam zrobić z siebie głupka
i zadzwonic do lady żeby jej powiedzieć że no niestety nie włączyła się sama i teraz kolejny dzień będę czekała na przyjście pana naprawiacza. 
Nogi mnie bola tak sie nachodzilam,teraz na chwilke klapnelam na fotel a zaraz znowu do kuchni bo dzis goscie wpadna
Wiecie co my z Jula dzis pospalysmy do 9:30!!!
ja tak na szybkiego!!!
Krycha kochanie wpadne jutro wiem ze masz dzionek z mezem ale dzisiaj sie raczej nie wyrobie przepraszam bardzo!!!!
mam prosbe do Was dziewczynki!wysylajcie mi potwierdzenie przyjscia na priva bo ja sie nie orientuje juz kto bedzie a kto nie!!!!pa
...
:-)
:-) w koncu znowu sami i powiem wam dziewczynki ze juz nigdy w zyciu z nikim nie zamieszkam te pol roczne dzielenie domu to nie dla mnie bylo.....