justysia21
Elfikowa mama :D
hej dziewuszki
Megan dzieki za fatalaszki.... w spodnie to sie ledwo mieszcze a w niektore to sie nie mieszcze hiihiiih Ty to jestes laseczka na maxa takie male te spodenki......
a bluzeczki wszystkie suuuper... dzieki wielkie jeszcze raz...... w koncu mam w czym chodzic hhihihi a nie jak kubus puchatek hihihiih....
Megan dzieki za fatalaszki.... w spodnie to sie ledwo mieszcze a w niektore to sie nie mieszcze hiihiiih Ty to jestes laseczka na maxa takie male te spodenki......
a bluzeczki wszystkie suuuper... dzieki wielkie jeszcze raz...... w koncu mam w czym chodzic hhihihi a nie jak kubus puchatek hihihiih....
), a teraz je średnio co trzy godzinki, ale jeden posiłek to kaszka albo pół słoiczka deserku. Ale przypominam sobie też te jej zwiększone zapotrzebowanie na melczko i karmienie co 30 - 40 minut
...
!!!
(w zeszlym tygodniu)ale juz lepiej z nia bo teraz ja juz od soboty umieram najpierw przeziebienie pozniej ucho a teraz zatoki glowe mi rozsadza...jutro do lekarza.maz w delegacji...ach szkoda pisac
pozdrawiam i mam nadzieje ze nie wygnacie mnie z forum z powodu nieobecnosci ale mam usprawiedliwienie jestem chora PRACUJACA MAMUSIA!!!papapapapapa
!!!! Dopiero ponadrabiałam zaległości i ...
!!!! Aga_irlandia, uważaj teraz na siebie!!!!!!! Co Wy się macie z tymi uszkami, bidulki, i to jeszcze w ciąźy, no
? Cytrus, no to w poniedziałek nadrabiamy zaległości w znajomościach hehe ;-), pępkowe zapowiada się bomba!!!!!