reklama

Mamy z Limerick

reklama
aha
ja kilka dni mniej a termin na 9:):):)hehhehe
jak cytrusek nie bedzie mogla to daj znac najwyzej ja z toba pojde:):):):):)
Dzięki właśnie wybieram sie do Gosi jak będzie jutro zajęta to klikne i była bym zobowiązana gdybyś znalazła czas:)))A co do tygodni to sorki ja sie pomyliłam patrze na usg i nap[isałam o tydzień za dużo:(( synek ma 14 tyg.i 6 dni :)) pospieszyłam sie hahh:))

Cześć Marta!!!
kiedy odwiedzisz mnie i dziewczynki??chciałaś zobaczyć Caroline
co do szpitala to ja przecież mogę z Tobą pójść jak chcesz?!zamówiłaś sobie tłumacza??
Część Madzia:))problem z Tym że nie zamówiłam tłumacza ale mam nadzieje że będzie ok.A Ciebie nie chcę kłopotać z dwójką maluszków no co Ty? Wpadne wpadne tylko się troszke odrobie bo dopiero od wczoraj jestem w domciu:))Moze w przyszłym tyg.??jeszcze sie zgadamy tylko zadzwoń do mnie bo dałam tel. do przeprogramowania i wszystkie nr. mi wsiąkły:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Martus wpadne do Ciebie popoludniu bo Jula ponoc strasznie sie ucieszyla jak zobaczyla Mareczka:-DTylko tak wiesz jak mezusia odeleguje do pracy.No a co do jutra to juz wiesz ze niestety nie moge :-(z toba pojsc.Ale widze ze tu chetnych do pomocy jest troche:-)super ze zawsze ktos pomoze:tak:

hej dziewuszki... ja tu juz rano dzisiaj bylam ale tak jakos mi sie nic nie chcialo pisac .... i nawet sie nie przywitalam.... ale juz nadrabiam i witam wszystkie mamuski......

Hejka
Megan jak tam Twoje dziewczynki?? Przepraszam że nie dałam rady wczoraj mam nadzieję że pozwolisz abym odwiedziła Cię w innym terminie. Ja ciągle walczę z zapaleniem piersi i ból zęba mi sie jeszcze przypałętał, poza tym rozglądamy się za autkiem bo tez tylko kłopot z samochodem mamy i w ogóle chyba doła mam:-(
Dziś michaś miał szczepienie BCG mam nadzieję że nie będzie wywijał choc niby po tym szczepieniu nie powinien gorączkowa ani nic < wedłóg tych pań co tam są>, mam nadzieję bo nie chciała bym aby jeszcze on się męczył.
Ogólnie pozdrawiam i życzę udanego popołudnia;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry