natinke18
Fanka BB :)
melduje sie jako pierwsza w poniedzialkowy ranek
u nas weekend minal bardzo milusio
u was pewnie tez...buziaki!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

!!!!!!! Nam też minął uroczo weekend, zwłaszcza, że trwał trzy dni hehehehe... Mąż niedokońca się wykurował, ale na pewno lepiej się już czuje ;-)! Niestety ja zaczęłam kaszleć
i zupełnie nie wiem dlaczego
... 
dzien dobry w ten dobrze zapowiadajacy sie poniedzialek!!
weekend minął napewno lepiej niż ostatnie kilka dni hehe!!właśnie szykujemy się całą rodzinką do rejestracji małej!!odezwe się jak będę wiedziała co i jak
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No to milego dnia dziewczeta!A pochwale się wczoraj mieliśmy 12 lat po ślubie)) zleciało jakbyśmy dopiero się pobierali
)) Mąż zabrał mnie na romantyczną wycieczkę nad ocean było supcio
))))

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krycha - najlatwiej chyba przez Fotosik.pl Zgrywasz tam foty z dysku, w ustawieniach zaznacz najmniejszy rozmiar, a potm przy kazdym zdjeciu bedziesz miala podane kody do wklejenia na forum..
----------------------------------
Dziewczyny - prosze o wizyte w watku zamknietym. Right now.:-):-):-)