Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gosia masz dobrze,że masz pl tv!ja nawet tego nie mam
Moj maz wroci kolo 23 a najgorsze ze jutro tez go nie bedzie wiec niedziele spedze saaamaa!! Eh..
, od razu widać hehehehehehe
!!!!!!!!Ah Martuana, pewnie zajrzysz dopiero po weekendzie, a szkoda bo ja w ponidzialek bede w Limerick.
...)
Ocho, sobota jak nic, od razu widać hehehehehehe
!!!!!!!!
A o której Ty Kobieto w tym Limerick będziesz i na jak długo? Może dasz się namówić na jakieś spotkanie, co? Na kawusię byś wpadła????? I może Megan234 by sie dołączyła do nas (choć ukochanego ma w domku to może jednka na chwilkę by się wyrwała...)
Megan234, jak u Ciebie dzisiaj? Lepiej?
Miłego wieczorku Wam mamusie życzę i do później![]()
Kochanie ja brdzo chetnie ale poiniedzilek bede krotko w Limericku,musze tylko jedna rzecz zalatwic no i zalezy mi glownie zeby ten dzien spedzic z moim chlpem, bo ostatnio sama siedze calymi dniami, wiec rozumiesz.:-)
, ale rozumiem... ;-)no tak a tu cisza jak makiem zasial!!
Krycha dzisiaj juz mi lepiej!!
Mam pytanko odnośnie paszportu ,bo chce go załatwić w poniedziałek!!co dokładnie trzeba mieć ze sobą?wiem,że 2 zdjęcia wypełniony form z gardy akt urodznenia nasze dokumenty,ale czy potrzebuję pps małej?muszę czekać,aż przyjdzie pocztą?czy mogę załatwić bez niego??
!!!!!!!! Cieszę się, że Ci lepiej i mam nadzieję, że dziś już całkiem ok ;-)!!!!!!!!!!!!!