Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ms.marple moje typy to Maxi Cosi Tobi lub Priori. Ale to tak jeszcze chwilke bo na razie Nico jeszcze miesci sie do swojego fotelika. Ostatnio pani w sklepie z fotelikami mowila ze jak dziecku nie wystaje glowa z fotelika to jest ok. Tym bardziej takie maluchy jak nasze to jednak jak najdluzej powinny jezdzic tylem do kierunku jazdy. A swoja droga jaki ty masz teraz fotelik ze twoj babel nie miesci sie juz w tym wieku? Albo babel taki wielki;-) Ja mam Maxi Cosi cabriofix a Nico wazy 8,5 kg i jeszcze jakis czas w nim pojezdzi.
krycha może potwierdzić,
a pierwszy fotelik jest kompatybilny z wózkiem, który jest mały --więc i fotelik jest mały
dlatego ten zakup i druga sprawa rodzinka chciała coś kupić na chrzest 14go marca, więc dałam im okazję

... Kaszel mniejszy, kataru prawie w ogóle no i dobrze, bo muszę wyjść z domu, bo szczepimy Pyze
!!!
!!!! Widoczki muszą być przeurocze, sama takie chciałabym mieć... I Landlord ludzki hehehe... Sylwisko22, STO LAT, STO LAT 

!!!!!!!!!!!!! Potwierdzam Bąbel Ms.Marple to duży chłopak :-), ale jaki uroczy hihihi... Megan234, smutno tu tak bez Ciebie, wiesz ? Tak jakoś nieswojsko
... Żyjesz? Jak dziewczynki, dają Ci popalić czy wręcz przeciwnie? Cytrus jak zdrówko? Ja się bardzo cieszę, że poszłam do lekarza, jakbym się sama leczyła to pewnie nadal bym zdychała!!!!!!!! 
!!!a tak wogule nie przegapilyscie moich urodzin sa dzisiaj.