• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy z Limerick

Ja poki co to dopiero rozgladam za fotelikiem bo jak pisalam Nico jeszcze miesci sie w swoim do 13 kg . Chcialam byc "wierna" marce Maxi Cosi i na takie tez bardziej zwracalam uwage co nie znaczy ze sie zapieram i innego nie kupie. Jak juz maly naprawde nie bedzie sie miescil to go wezme do sklepu i pomrzymierzam go do fotelikow i co najwazniejsze jak pisala Gastone poprzymierzam foteliki do samochodu. Gosia odwiedzamy ten sam baby sklep;-)

reklama
Ja poki co to dopiero rozgladam za fotelikiem bo jak pisalam Nico jeszcze miesci sie w swoim do 13 kg . Chcialam byc "wierna" marce Maxi Cosi i na takie tez bardziej zwracalam uwage co nie znaczy ze sie zapieram i innego nie kupie. Jak juz maly naprawde nie bedzie sie miescil to go wezme do sklepu i pomrzymierzam go do fotelikow i co najwazniejsze jak pisala Gastone poprzymierzam foteliki do samochodu. Gosia odwiedzamy ten sam baby sklep;-)

jasne ihih choc sklep ciasny ale przemila obsluga (oprocz tej babki z krotkimi wlosami w okularach - ona nigdy nic nie wie).Jestem stala bywalczynia tego sklepu :blink:

Mam wieści od Justysi21, oczywiście będzie na spotkaniu :tak:!!!!!
Megan234, to, że będę w Polsce nie znaczy, że zakończę znajomości :-p...

A tak w ogóle to muszę Wam napisać, że chociaż Oliwcia płakała podczas szczepienia to jednak szybko się pozbierała, tylko teraz nam z rąk nie złazi :sorry2:!!!
Zmykam więc zmienić męża żeby mógł zjeść kolację hehehe... Miłego wieczorku mamusie, pozdrawiam ;-)

:-)oj to fajniutko Krycha bo zazwyczaj bardzo źle dzieci znoszą szczepionki, gorączka zaraz i to rozdrażnienie, biedne, a Oliwcia popatrz jaka dzielna. A z tą Polską to moze sie jeszcze rozmyślicie...:sorry2:
Megan no my czekamy na jakies relacje i nowinki bo urlop Ci się kończy moja Droga:) :happy:No i tęsknimy, zawsze jakiś nowy temat rzuciłaś, wracaj do nas.
I fajniutko że Justysia będzie na spotkaniu bo też ją chcę poznać. Ale będzie zlot babeczek nonono:rofl2::-D;-)

Moja Jula tez nigdy nie plakala na szczepieniu pozniej nawet nie goraczkowala:-)Dzielne te nasze dzieciaki i tyle dziewczynki!
Ale ja konkretnie to nie o tym chcialam.Jak sie zdenerwowalam przed chwila :wściekła/y:az mi cisnienie skoczylo chyba...Czytam sobie na onecie o tym ze Ryan chce wprowadzic oplaty za wc,no i komentarze pod artykulem.A tam:ze powinni wprowadzic oplate za cytuje"rozwrzeszczane bachory" Ktorych mamusie udaja ze nie slysza, to moze wkoncu przestana z nimi latac bo inni pasazerowie placa za spokojny lot a nie sluchanie przez dwie godz. jak placza dzieci :angry:I ze z dziecmi to powinno sie jezdzic samochodem tam moga sie drzec,i ze Te upragnione dzieci o ktore sie teraz matki trzesa to wpadki z jakimis "wasatymi Marianami"jezdzacymi niemieckimi gratami!!!Az kilka komentarzy dodalam.Ale jestem wsciekla:wściekła/y:

Cytrus - nie denerwuj sie takimi komentami...ja tego zwykle nie czytam bo te trolliska to tylko krwi napsuja.Czlowiek na jakims poziomie by tego nie napisal...i tyle. Szkoda nerwow.

Ja wiem, ale jak sie nie wkurzyc jak sie czyta takie bzdury:confused:Ci ludzie to naprawde jacys nienormalni sa:wściekła/y:
A z reszta co sie bede wkurzac,ide do mezusia filmik ogladac:happy:Dobranoc
Ale zeby az taki debilizm...przykre to jest

reklama
Ja wiem, ale jak sie nie wkurzyc jak sie czyta takie bzdury:confused:Ci ludzie to naprawde jacys nienormalni sa:wściekła/y:
A z reszta co sie bede wkurzac,ide do mezusia filmik ogladac:happy:Dobranoc
Ale zeby az taki debilizm...przykre to jest

A później tacy mądralińscy sami mają "rozwrzeszczane bachory", które bardzo kochają i latają z nimi samolotami i w d..ie mają co inni pasażerowie sobie myślą, bo w końcu dziecko to też człowiek, ma prawo czuć się źle podczas podróży, jak każdy inny, tylko nie potrafi sobie poradzić z tą całą sytuacją jak dorosły - też nie czytam tych komentarzy, nie ma sensu... A gdzie znalazłaś ten artykuł o opłatach za WC na pokładzie?

Dobranoc :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry