reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Limerick

reklama
Ja lukozady kupowac nie musialam. Dali mi na miejscu...;-)
mi też dali lukozadę i rzeczywiście to trwało 3godziny, lektura się przyda:tak:

:-D A czy Ty wiesz, że ja się już czuję lepiej? A to znaczy, że będziemy mogły Cię również nawiedzić z Ms.Marple - tylko musimy sie dogadać hihihihihi
już się z Krychą zmawiamy:-D

Ostatnia edycja:
Mi też dali LUKOZADE do picia i byłam w wielkim szoku, bo przygotowałam się na ochydną (jak to doświadczone, znajome z Polski ciężarówki mówiły) glukozę :-p!!!

cześć lachony!!
u mnie lepiej!!
próbujemy dojść do porozumienia,bo przecież dzieci!!
wczoraj nawet pojechaliśmy na zakupy!
Krycha sorki,że nie odpisałam,ae podobnie jak Justyna nie miałam nic na koncie!a od Konrada nie chce pisać,sama rozumiesz?!
zrobiłam dzisiaj mega wielkie przemeblowanie w domu!!
idę oglądać wiadomości!!!

Zaglądnęłam życzyć Wam dobrej nocki... :sorry2:

Zaczynam się martwić, moje dziecko od 5 dni nie robiło kupki :dry: - nigdy nie sądzilam, że tak będę czekała na kupkę...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Megan ja jestem specjalistka od przemeblowan i na smierc zapomnialam ze nic tak nie poprawia i nie odswieza humoru jak przemeblowanie. :happy::rofl2::happy::rofl2::happy::rofl2: Tylko ze tu w irlandzkich domkach nie mam za duzego pola do popisu-a czasem zadnego:nerd:

reklama
megan cieszę się, że już lepiej:tak: mam nadzieję, że zobaczymy się w poniedz.

co do meblowania to ja wręcz przeciwnie, jak postawię tak stoi wiek :szok:aż padnie :-D

dobranoc kobiałki pa

Do góry