justysia21
Elfikowa mama :D
no ja slyszalam ze lukozade daja do picia ale jak sie cos zmienilo i to jest cos bleee to dam znac od razu.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ja walne , a te tylko caly czas o spotkaniach![]()
A czy Ty wiesz, że ja się już czuję lepiej? A to znaczy, że będziemy mogły Cię również nawiedzić z Ms.Marple - tylko musimy sie dogadać hihihihihimi też dali lukozadę i rzeczywiście to trwało 3godziny, lektura się przydaJa lukozady kupowac nie musialam. Dali mi na miejscu...;-)

już się z Krychą zmawiamyA czy Ty wiesz, że ja się już czuję lepiej? A to znaczy, że będziemy mogły Cię również nawiedzić z Ms.Marple - tylko musimy sie dogadać hihihihihi

!!!No ze tez ja o tym nie pomyslalam... basen albo niee... lepiej - kaczkaTo na lezaco pozostaje ci jedynie "basen"...![]()

- nigdy nie sądzilam, że tak będę czekała na kupkę...

Tylko ze tu w irlandzkich domkach nie mam za duzego pola do popisu-a czasem zadnego