Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pochwal sie co chcesz zrobic i gdzie???Nie ma sprawy, spokojnie nie spieszy sie, mam jescze pol butelki tamtego.Spoko:-) ale chyba jednak nie rusze dzis na miasto bo dostalam pierwsza @ po porodzie i mnie zalewa, ale bede jutro to zajde i zostawie.
![]()
Ja na tatuaz tez sie nie zdecyduje, ale lubue ogladac Miami Ink, normalnie cudotworcy artysci!Kto wie jak bym trafia w ich rece czy bym sie nie zdecydowala..hejo laski
ja nigdy się na tatuaż nie zdecyduję, ale przyznam, że jak widzę go u kogoś, to mi się podoba, jeśli jest oczywiście dobrze zrobiony i pasuje do osoby
w Fair City dziś mamy słoneczny dzień, choć zimno-no ale niebo i powietrze jest tak przejrzyste, że widać z okna statki na morzu!
a w Limerick śnieg już stopniał?
krycha, jak kupka Oliwki???
DOBRY WIECZOR BABECZKI
Megan i jak wrazenie ???troche dziwnie ale bardzo fajny ten koles i naprawde bardzo dobrze robi tatuaze oczywisciepochwal sie co chcesz zrobic i gdzie???
Krycha wiem co czujesz z ta kupka wiesz co ja przechodzilam tylko do tego moje dziecko cierpialo strasznie...a moze sprobuj czopkow glicerynowych za pare groszy w aptece...a ja tez mam problem z kupka tylko z nadmiarem.Wikusia zawsze robila raz dziennie a teraz 3-4 razy i tez sie martwie troche...POZDRAWIAM WAS

DOBRY WIECZOR BABECZKI
Megan i jak wrazenie ???troche dziwnie ale bardzo fajny ten koles i naprawde bardzo dobrze robi tatuaze oczywisciepochwal sie co chcesz zrobic i gdzie???
Krycha wiem co czujesz z ta kupka wiesz co ja przechodzilam tylko do tego moje dziecko cierpialo strasznie...a moze sprobuj czopkow glicerynowych za pare groszy w aptece...a ja tez mam problem z kupka tylko z nadmiarem.Wikusia zawsze robila raz dziennie a teraz 3-4 razy i tez sie martwie troche...POZDRAWIAM WAS
...KRYCHA to nazywalo sie poprostu glyceryn supossitory nie mialo tam jakies nazwy wlasnej...koszt to ok 3 euro.aaa i nie daj sie namowic na "nowoczesne czopki" tzn gliceryna w plynnej postaci w takich tubkach bo sa drogie ok 13 euro za 3 dawki a u mnie nie zdaly egzaminu.
GASTONE nie robi bardzo zadkiej kupki ale zawsze jedna a teraz od tyg 3-4 mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje.
pozdrawiam

!!!!!!!!!!!! Ale, Megan234, zaopatrze się w gruszkę ;-) na zaś !!!!!
Dzięki za info, jednak alarm odwołany - w końcu zrobiła![]()
![]()

I pewnie jaka radosc z tego byla ,co ?![]()
!!! Jeszcze raz ogromne dzięki za rady - przydadzą się na przyszłość!!!! Buziaki :-)
,ile ja sie nagadalam a do niego nic nie dociera