aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
o matko ale sie tu dzieje hehehehhehe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ty, ja tak zakrecona z tej PL wtedy wrocilam ze zapomnialam o nim. Oczywiscie ze mam. Bede dzisiaj w miescie to moze Jarkowi w pracy zostawie?
Spoko:-) ale chyba jednak nie rusze dzis na miasto bo dostalam pierwsza @ po porodzie i mnie zalewaJak bedzie w studiu, to by byla fajnie.A ja sie z toba rozlicze jak mnie odwiedzisz albo jak bede u Elki tak jak obiecalam za tamto wapienko i to :-)
, ale bede jutro to zajde i zostawie.
nadal nic
... Wciskam w Pyzę soczki jabłkowe i jabłko ze śliwką suszoną i póki co to tylko więcej bączków idzie - może to jakiś dobry znak? Jeśli nadal będzie tak jak jest idziemy do lekarza... Ale mnie złości ta cała sytuacja
, nie widzę żeby ją jakoś specjalnie męczyło, ale ile można te toksyny w sobie trzymać??? Ech, nie mam ja dziś nastroju na nic... Dzięki za troskę i trzymajcie kciuki żeby coś w końcu ruszyło!!!