• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

a pojde bo co mi innego pozostalo:)
w nastepnym tygodniu i tak musze do niego isc jeszcze raz bo mi kazali w szpitalu:)ciekawe co madrego wymysli:0 pewnie nic.....zreszta cos im sie musialo pokrecic bo mi nic nie jest hehehhehe

reklama
ja już po obiadku i po spanku:happy: Oj dużo emocji dzisiaj, tyle nas, dwie nowe mamy, Julcia już nas mogła zobaczyć a nie jak wcześńiej z brzuszka:-) Uwielbiam takie spotkanka i tez pomyślałam dopiero w domku u Marcie i jeszcze ta zmywarka...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Tak, następnym razem papierowa zastawa:)
Aguś może coś im się pokręciło, no właśńie szczególnie że oni ten papierek maczają, porównują i od razu wyrzucają wiec sama nie wiem.... Ale trzeba iść do gp:) Trzymam w kciuki żeby wszyatko było ok

martuana kupiłam w name it tą czapeczkę i spodenki, rzeczywiście ciuszki tam są przepiękne

wysłałam fotki do wszystkich, do których mam adresy e-mail ( z rozpędu nawet do cytruska:-D), jeśli któraś z was chce to proszę mi przysłać adres e-mail na priva:tak:

ja już po obiadku i po spanku:happy: Oj dużo emocji dzisiaj, tyle nas, dwie nowe mamy, Julcia już nas mogła zobaczyć a nie jak wcześńiej z brzuszka:-) Uwielbiam takie spotkanka i tez pomyślałam dopiero w domku u Marcie i jeszcze ta zmywarka...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Tak, następnym razem papierowa zastawa:)
Aguś może coś im się pokręciło, no właśńie szczególnie że oni ten papierek maczają, porównują i od razu wyrzucają wiec sama nie wiem.... Ale trzeba iść do gp:) Trzymam w kciuki żeby wszyatko było ok
Weście dziewuchy nie przesadzajcie:no:5 min.i pozmywane a zmywareczka nowa także myśle że nic takiego chyba jej nie jest a może landlord się zjawi i mi ją naprawi heheh albo i nie :-D ale tak na dobrą sprawe mało jej używałam zatęskniłam dopiero jak mi się zepsuła:-D

martuana kupiłam w name it tą czapeczkę i spodenki, rzeczywiście ciuszki tam są przepiękne

wysłałam fotki do wszystkich, do których mam adresy e-mail ( z rozpędu nawet do cytruska:-D), jeśli któraś z was chce to proszę mi przysłać adres e-mail na priva:tak:
To się ciesze że udane zakupki :))wysyłam Ci Bożenko na priwa adres i prosze też o zdjątka:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bożenko dzięi za zdjątka, to tak dziwnie oglądać siebie samą hihi:-D
Ja mam tylko 5 adresów więc wysłałam do Agi, Bożenki, Justysi, Ani i Marty. Brakuje mi Kasi, Drozduni, Natalii, Magdy....:elvis::ninja2::cool2::cool:

Aguś a Tobie te z weekendu też wysyłam:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ms. Marple i Olivca też podałam Wam maila i czekam z niecierpliwoscia na zdjecia:-D
Biegne do Igorka bo biedaczek zasnac nie moze a ja sie zamartwiam czy sie cos zlego nie dzieje:-(

hej laseczki.odzywam się dopiero teraz bo po powrocie zjadłam na szybkości obiadek i pojechaliśmy jeszcze do znajomych do newcastle west.mała trochę się umęczyła ale za to śpi teraz jak aniołek i nawet dała się położyć bez grymasów.co do spotkania to było super-piszę się na więcej takich proszę mnie informować o wszelkich terminach;-) i oczywiście mój domek jest dla was otwarty.na dzisiaj już kończę bo spadam na małą wyżerkę-nasłuchałam się o was o tej tarcie ze śliwkami i już siedzi w moim piecyku.a przedtem pyszna karkóweczka zapiekana z serem i ziemniakami.mniam mniam. wszystkiego naj naj mamuśki,pozdrowionka i do jutra

reklama
na dzisiaj już kończę bo spadam na małą wyżerkę-nasłuchałam się o was o tej tarcie ze śliwkami i już siedzi w moim piecyku.a przedtem pyszna karkóweczka zapiekana z serem i ziemniakami.mniam mniam. wszystkiego naj naj mamuśki,pozdrowionka i do jutra
a ja dzisiaj nagrzeszyłam i jeszcze wcinam brokuły:wściekła/y:jakby mi było mało kilogramów:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry