Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A dlaczego ja nic nie widzialamOla dzieki za zdjecia.Widac ze spotkanko sie udalo, usmiechniete mamuskii szczesliwe,czasem a takiego powdu zaluje ze nie mieszkam blizej. Justys twoja mala jest przecudownym aniolkiem i tak strasznie mi sie odmienilo, bo zawsze chlopaka drugiego chcialam a teraz dziewuszka mi sie marzy..Wogole wszytkie dzieciaki saprzecudownie slodkie!!!! aaa i Marta masz fajny brzunio!

podrzuć dla mnie ja mam suszarke:-)Ech jak patrze za okno to jakos mi sie wierzyc nie chce...obyscie mialy racje bo mam goooore prania.

Jasne, ze jedziemy, myślałam, że wcześńiej bopuszujemy troszkę w centrum ale nie ma szans, przeczekamy jeden dzień z tą pogodąola co z ta nasza szkola rodzenia?jedziemy tak?buzka
Podjadę po Ciebie tak gdzieś z 15, 20 po pierwszej.
Och stara torba się robięA dlaczego ja nic nie widzialam![]()

Alex to nie jest tak, że rozdajemyDziewczynki jak tak wszystkim rozdajecie to ja tez bym chetnie obejzala![]()
Ja kilka z nich porobiłam ale praw autorskich nie mam bo dziewczynki nie chcą ich publikować.

Z Gastone to wyjątek bo daleko do nas ma, ale jakby nie było dziewczyny ją "zaliczyły" tnz odwiedziły. Myślę że musisz być chociaż raz na spotkanku, ale pogoda ma być prażąca więc szybko nadrobimy
Alex to nie jest tak, że rozdajemyJa kilka z nich porobiłam ale praw autorskich nie mam bo dziewczynki nie chcą ich publikować.
Z Gastone to wyjątek bo daleko do nas ma, ale jakby nie było dziewczyny ją "zaliczyły" tnz odwiedziły. Myślę że musisz być chociaż raz na spotkanku, ale pogoda ma być prażąca więc szybko nadrobimy
![]()
Ja naprawde chcialabym uczestniczyc w waszych spotkankach ale u mnie to jest nie zawsze mozliwe:-(nie chcę cię dołować ale to może potrwać.Laurze zanim przebił się drugi ząbek to zeszło jakieś trzy tygodnie.także powodzonkadzień dobry babki
niestety jeszcze dzisiaj musimy uzbroić się w cierpliwość, jutro już będziemy w centrum wyżu, oby trwał jak najdłużej
a Bąbel kiepsko spał budził się co chwila z płaczemale drugiego zębola nie ma
![]()
a co,dlaczego tylko ja mam mieć pod górkę;-)A ok rozumiemJa naprawde chcialabym uczestniczyc w waszych spotkankach ale u mnie to jest nie zawsze mozliwe:-(