• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hej dziołszki:-)
Beatka ty sie nie martw mnie nie bylo na kilku ostatnich spotkaniach i tez nie dostaje zadnych zdjec(wyjatkiem jest Bozenka,ktora mi wyslala),chyba juz mnie z listy wykreslily:-D
Mowicie ze wyz nadchodzi i cieplutko ma byc?Hmmmm....fajnie by bylo.
A ja teraz kombinuje jak sie da i chyba bedziemy sie przeprowadzac:baffled:
Acha dziewczynki Jula od jakiegos czasu ma jakas wysypke na policzkach taka czerwona bardzo.Zastanawiam sie czy to nie od mleka,odstawilam je wczoraj a dzis rano miala to strasznie zaognione i swedzialo ja.Przemylam rumiankiem,posmarowalam tlustym kremem i troche lepiej to wyglada:eek:

cytrus a gdzie ty sie bedziesz przeprowadzac co????????????????????

martunia.....czwartek do bozenki nieaktualny:( nie moge:( zapomnialam:(ale innym razem napewno sie wybierzemy:)

eee tam,bez paniki :cool2:zostane w limerick tylko ulice zmienie,ale to narazie takie nasze przemyslenia.Narazie czekam na landlorda i jego decyzje.:confused2:

aaaaaaaa to co innego:) a ty gosia jutro czas bedziesz miec? bo ja bede u marty po avon jak justynka jej podrzuci i moglybysmy wspolnie kawke spic......
wlasnie marta pamietaj ze w piatek cie nawiedze hehehhe

aine i co z tym przyjazdem do nas?????aktualne?????????????poniedzialek jest wony bo bank holiday:):)):)

Hej dziołszki:-)

Acha dziewczynki Jula od jakiegos czasu ma jakas wysypke na policzkach taka czerwona bardzo.Zastanawiam sie czy to nie od mleka,odstawilam je wczoraj a dzis rano miala to strasznie zaognione i swedzialo ja.Przemylam rumiankiem,posmarowalam tlustym kremem i troche lepiej to wyglada:eek:
to wygląda jak uczulenie, a nie jadła nic nowego oprócz mleka? bo jak dajesz jej mleko od dłuzszego czasu i nic wczesniej nie było to nie powinna byc na nie uczulona:baffled:

Witam Was laski. W końcu chwilkę mam na skrobnięcie czegoś;-) Igorek dał nam w nocy popalić a i teraz nie jest lepiej:-( Wczoraj przez 3 godziny nosiłam go na rękach i kołysałam a każda próba położenia do łóżeczka kończyła się wielkim płaczem:-( Az w końcu wzięłam się sposobem i cały czas trzymając i tuląc położyłam się z nim do naszego lóżka. Ale w nocy ciągle się przebudzał i płakał. Teraz jest spokój bo tatuś mu na gitarze gra:-D Ale myślę, że dziąsła go swędzą bo ciągle rączkę w buzi trzyma:sorry:I takie jakby lekko spuchnięte były... Może polecicie mi jakąs dobrą maść na swędzące dziąselka???? Nie wiem ile takich nieprzespanych nocy jeszcze przede mna:-(

Co do zdjęć to uważam że wszystkie piękne jesteśmy:-)

Witaski babeczki:))dzięki dziewczynki za zdjątka:-DJa oczywiście wieloryb ale cóż musze wkońcu zacząć brać te witaminy bo bladziok taki ze mnie a może i kondycja mi się poprawi;-)GASTON dzięki za komplement :)))Ale jak chcesz to Ci go z chęcią odstąpie:-Dmoge se nawet urodzić ale już nie chce mi się brzusia:zawstydzona/y:ale nie narzekam bo mnie jeszcze pokara już miałam nauczke:tak:(brzusia nie ale na dzidzie doczekać się nie moge co by mnie kto zle nie zrozumiał):-D A co do ALEX to dziewczyno jak będziesz zdecydowana to wal hasło i masz laski się na pewno zjadą tylko to od Ciebie zależy takzwana wena twór:-Dcza co do dnia i godziny ale musisz być konkretna i kuć żelazo puki gorące bo dziewuszki zawsze chętne na wyrwanie się od garów:-Dwiem tylko że teraz jest pępkowe Justysi Julci a potem mówisz i masz kilka autek jest także troche lasek się zabierze:-D Byłam w centrum i kiszka :wściekła/y:kupiłam tylko kilka sobie bluzecze:wściekła/y:k typowo ciążowych a nastawiłam się na extra:wściekła/y: zak................................

reklama
marta ja tez w centrum bylam:)no i pokupilismy z werka troche ciuszkow dla malenstw:) to znaczy ona dla swojego i ja dla swojego....tylko ze tak bardziej na chlopca ja bralam i ciekawa jestem czy nie przyjdzie mi pozniej w rozu kupowac ech,.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry