• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

martuana nie zostawiłam u ciebie kubka z herbatką Bąbla??
taki z niebieskimi uszkami
Tak Bożenko jest tu jakiś kubeczek pewnie twój przywioze Ci go jak będziesz u Justysi w przyszłym tyg.ok??no chyba że jak będziesz w Limerick to zapraszam;-) i jeszcze Natalia zostawiła pojemnik po cieście:-Di jakaś grze:-Dchotka :tak:ale się obłowiłam:-D do odboiru oczywiście u mnie albo przy następnej okazji:))

reklama
Co tam kutrka;-)na razie i tak mi się nie przyda ale wstyd że minute odemnie mieszkasz i taka jestem przez Ciebie zaniedbana:no:nawet na kawcie nie masz czasu:wściekła/y:ale ja ci wybaczam pod warunkiem że nadrobisz:-DAga a o której byłyście??

no tak,ale jak to sie mowi:"taka sama droga...",a pozatym chyba jestem usprawiedliwiona bo rodzice sa i chce jak najwiecej czasu z nimi spedzic,choc dzis akuat siedze sama w domu z Jula,moze mama wpadnie na kawe.No ale faktycznie musze przyjsc do Ciebie bo jak sie przeniose to nie bedziemy mialy minutki do siebie:-(

dobra ide ogladac brzydule ....
powale sie na kanapie bo zem sie nalazila dzis jak nie wiem co....i ta pogoda jakas taka pipowata ze sie czuje jakbym w jakims maratonie startowala....musze odpoczac......ale moze zajrze jeszcze nie wiem bo chyba Andrzej jakis mecz bedzie ogladac......
narka

olaboga no mialo byc PIATEK:):):):)
to chyba dzis ta pogoda tak dziala:(
Nie przejmuj się w końcu jesteś ciężara zakręcona:)) Ale dziewczyny nie opowiedziałam wam jaki mi wymyśliły dziewczynki z mężusiem dzień matki aż mi łezka w oku mrygneła :tak:m przyszedł z pracy i pojechali do sklepu po jakieś folie itp. niby do szkoły potrzebowały ;-) jak przyjechali oczywiście niczego nie załatwili bo za pózno itp..wieczorkiem poszłam uspać Malika i jak zeszłam to szok nie dość że mieszkanie lśniło wszystko wypucowane:szok: WSZĘDZIE ŚWIECE KWIATY KOLACYJKA I ULUBIONE MNIAMNIAM:szok:nie wiedziałam co powiedzieć :)))Ale podobno zasłużyłam hehh dla takich chwil to warto :-D

MARTUANA to masz super rodzinkę;-) Takiego męża i córek to ze świecą szukać;-)

Mamuśki pomóżcie!!Chciałabym założyć nowy temat i kurcze nie wiem jak to zrobić. :sorry: Kiedyś założyłam a teraz nie pamiętam jak:baffled: Az mi wstyd że taką gapą jestem:-D

kurcze cos mnie sie kreci albo ty mnie marta krecisz:) no w piatek bede :)
Aga ja tez od samego rana mam wrażenie, ze dziś czwartek. My z Natalią zwiedzałyśy dziś salę porodową na szkole rodzenia, było fajnie, kawka, soczki, ciasteczko i przyjemna położna ale wróciłam do domu głodna jak wilk.
Pamiętacie jak pisałam wam o zakupach w tesco, że przy kasie policzyli mi trzy razy więcej za pomarańcze, które miały być w promocji i potem pani oddała mi pieniądze, ja nie zapłaciłam a ona że jest ok? Dziś taka sama sytuacja z jabłkami, dopiero w domu się kapłam, miały być po 99c a ja zapłaciłam 2.89 no i wściekła pojechałam oddać, tym razem inna pani mi wyjaśńiła, ze to taka polityka jeśłi klient znajdzie coś po niższej cenie niż zapłacił i im to udowodni (a zazwyczaj te z promocji to ceny wielikie jak byk) to cokolwiek to jest to ma sobie zostawić i nie płacić a oni zwracają nienależnie pobraną kwotę:) Fajnie, teraz to ja będę specjalnie buszować i na czytnikach sprawdzać hahahaha

Aga ja tez od samego rana mam wrażenie, ze dziś czwartek. My z Natalią zwiedzałyśy dziś salę porodową na szkole rodzenia, było fajnie, kawka, soczki, ciasteczko i przyjemna położna ale wróciłam do domu głodna jak wilk.
Pamiętacie jak pisałam wam o zakupach w tesco, że przy kasie policzyli mi trzy razy więcej za pomarańcze, które miały być w promocji i potem pani oddała mi pieniądze, ja nie zapłaciłam a ona że jest ok? Dziś taka sama sytuacja z jabłkami, dopiero w domu się kapłam, miały być po 99c a ja zapłaciłam 2.89 no i wściekła pojechałam oddać, tym razem inna pani mi wyjaśńiła, ze to taka polityka jeśłi klient znajdzie coś po niższej cenie niż zapłacił i im to udowodni (a zazwyczaj te z promocji to ceny wielikie jak byk) to cokolwiek to jest to ma sobie zostawić i nie płacić a oni zwracają nienależnie pobraną kwotę:) Fajnie, teraz to ja będę specjalnie buszować i na czytnikach sprawdzać hahahaha
:laugh2:Ola nie poznaje Cie:-D:-D:-D

Tak Bożenko jest tu jakiś kubeczek pewnie twój przywioze Ci go jak będziesz u Justysi w przyszłym tyg.ok??no chyba że jak będziesz w Limerick to zapraszam;-) i jeszcze Natalia zostawiła pojemnik po cieście:-Di jakaś grze:-Dchotka :tak:ale się obłowiłam:-D do odboiru oczywiście u mnie albo przy następnej okazji:))

grzechotka jest Laury:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry