D
drozdusia
Gość
ja też uciekam bo muszę małą położyć spać i chwilę odsapnąć bo cały dzień na nogach.mam nadzieję że mała wyszalała się w tons of fun i szybko padnie.do jutra laseczki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

aaaa,bo ja myslalam ze moje juz tez jest,ale jak nie to spoko bede cierpliwie czekac.A katalog juz mam,Martusia mi do skrzynki wrzucilaGosia dla ciebie to dopiero zamowilam dzisiaj ale mozesz sobie podejsc do Marty bo tam na ciebie czeka nowy katalog...Aga zamowionko bedzie czekac u Marty
a i moj Elfik zaczal ssac cycucha jeszcze nie za bardzo jej to wychodzi ale jestesmy na dobrej drodze![]()

Tak tak katalog już dostarczony wczoraj po spotkanku:-) No i Justyś ciesze się że mała robi postępy w ssaniu piersiGosia dla ciebie to dopiero zamowilam dzisiaj ale mozesz sobie podejsc do Marty bo tam na ciebie czeka nowy katalog...Aga zamowionko bedzie czekac u Marty
a i moj Elfik zaczal ssac cycucha jeszcze nie za bardzo jej to wychodzi ale jestesmy na dobrej drodze![]()

zobaczysz obie na tym zyskacie;-)