• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

ja też uciekam bo muszę małą położyć spać i chwilę odsapnąć bo cały dzień na nogach.mam nadzieję że mała wyszalała się w tons of fun i szybko padnie.do jutra laseczki

reklama
babeczki sie zmywaja a ja sie witam... moje Malenstwo zarejestrowane zostalo dzisiaj ufffff...... i dzionek tak mi szybko zlecial ze masakra normalnie nie wieze ze juz ta godzina.... jeszcze dzisiaj do was zagladne
a Aga ja to sie juz przestraszylam ze Ci zle powiedzialam ja avonki w czwartek wieczorkiem podwioze.... :tak:

Gosia dla ciebie to dopiero zamowilam dzisiaj ale mozesz sobie podejsc do Marty bo tam na ciebie czeka nowy katalog...Aga zamowionko bedzie czekac u Marty :)
a i moj Elfik zaczal ssac cycucha jeszcze nie za bardzo jej to wychodzi ale jestesmy na dobrej drodze :)

Gosia dla ciebie to dopiero zamowilam dzisiaj ale mozesz sobie podejsc do Marty bo tam na ciebie czeka nowy katalog...Aga zamowionko bedzie czekac u Marty :)
a i moj Elfik zaczal ssac cycucha jeszcze nie za bardzo jej to wychodzi ale jestesmy na dobrej drodze :)
aaaa,bo ja myslalam ze moje juz tez jest,ale jak nie to spoko bede cierpliwie czekac.A katalog juz mam,Martusia mi do skrzynki wrzucila:-D

reklama
Tak tak katalog już dostarczony wczoraj po spotkanku:-) No i Justyś ciesze się że mała robi postępy w ssaniu piersi:-D:tak:zobaczysz obie na tym zyskacie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry