Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
widzę bonia że twardo siedzisz w oknie i na bieżąco śledzisz pogodęnie wybierasz się dzisiaj do limerick?
wyczekuję

nie wiem jeszcze o której wychodzę-w sumie to bez większego znaczenia.myślałam o zakupach w centrum-na poprawę nastroju.zastanawiałam się też nad crescentemA to ci niespodzianka, Gosiu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!
Jestem w domku wiec mozesz wpadac po drodze, a o ktorej wychodzisz i gdzie? Moze sie zabiorę?
Natalia pamietam i wieczorkiem nic innego nie planuje![]()
wyczekuję
teraz nie mam auta, będę tylko na basenie późnym wieczorem
Drozdusiu kochananie wiem jeszcze o której wychodzę-w sumie to bez większego znaczenia.myślałam o zakupach w centrum-na poprawę nastroju.zastanawiałam się też nad crescentem
Ja pytałam Cytruska ale właściwie też o crescent'cie myślę, jakiś szwędasz mi się włacza, obym tylko zdążyła wyjść zanim mój się obudzii wzajemnie, jak tylko masz ochotę to twój szanowny niech Cię podrzuci na dłużej pokawkujemy, pospacerujemy pooddychacie wiejskim powietrzemwidzę że dbamy o kondycję.to się chwali.no nic.w każdym razie jak będziesz u nas na wsi to dawaj znaka i zapraszam.o każdej porze dnia i nocy![]()

zapraszam