• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

O RAJCIU CYTRUSEK MA DZIŚ URODZINKI:szok:I MILCZĄCA! STO LAT KOCHANA STO A NAWT WIĘCEJ I DUUUŻO DUUUUUUUUUUUUUUUUŻO WIĘCEJ MIŁOŚCI:))))))))))))))

reklama
widzę bonia że twardo siedzisz w oknie i na bieżąco śledzisz pogodę:) nie wybierasz się dzisiaj do limerick?

cytrusku- sto lat i wszystkiego naj naj

A to ci niespodzianka, Gosiu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!

Jestem w domku wiec mozesz wpadac po drodze, a o ktorej wychodzisz i gdzie? Moze sie zabiorę?
Natalia pamietam i wieczorkiem nic innego nie planuje:)

A to ci niespodzianka, Gosiu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!

Jestem w domku wiec mozesz wpadac po drodze, a o ktorej wychodzisz i gdzie? Moze sie zabiorę?
Natalia pamietam i wieczorkiem nic innego nie planuje:)
nie wiem jeszcze o której wychodzę-w sumie to bez większego znaczenia.myślałam o zakupach w centrum-na poprawę nastroju.zastanawiałam się też nad crescentem

:tak:wyczekuję:-D:-D
teraz nie mam auta, będę tylko na basenie późnym wieczorem

widzę że dbamy o kondycję.to się chwali.no nic.w każdym razie jak będziesz u nas na wsi to dawaj znaka i zapraszam.o każdej porze dnia i nocy:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie wiem jeszcze o której wychodzę-w sumie to bez większego znaczenia.myślałam o zakupach w centrum-na poprawę nastroju.zastanawiałam się też nad crescentem
Drozdusiu kochana:-D Ja pytałam Cytruska ale właściwie też o crescent'cie myślę, jakiś szwędasz mi się włacza, obym tylko zdążyła wyjść zanim mój się obudzi:)

widzę że dbamy o kondycję.to się chwali.no nic.w każdym razie jak będziesz u nas na wsi to dawaj znaka i zapraszam.o każdej porze dnia i nocy:)
i wzajemnie, jak tylko masz ochotę to twój szanowny niech Cię podrzuci na dłużej pokawkujemy, pospacerujemy pooddychacie wiejskim powietrzem:tak::-D:-D

i odnosi się to do wszystkich mamusiek:tak:zapraszam:tak:

Dziewczyny, uszczypnijcie mnie-czy to coś, co tak świeci za oknem, to SŁOŃCE??????:szok::-D

CYTRUSKU, WSZYSTKIEGO NAJ...:-) śliczną masz pogodę na urodzinki!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry