ms.marple
Zadomowiona(y)
nam podpisał lekarzKrycha albo dziewczyny ktorych dzieci maja irlandzki paszport...kto wam podpisywal ta deklaracje A ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nam podpisał lekarzKrycha albo dziewczyny ktorych dzieci maja irlandzki paszport...kto wam podpisywal ta deklaracje A ?

OK nie ma sprawy widzimy się jutroCzesc dziewczeta:-)
Dziekuje Wam wszystkim za zyczenia ale urodzinki mam jutro dopiero
Martusia ja dzis nie przyjde bo tato u mnie jest.Zal mu sie mnie zrobilo ze siedze sama a u siostry tak wesolo wiec przyszedl do mnie.Ale jutro sprobuje sie wyrwac moze nawet jak Aga bedzie rano u Ciebie;-)

hej mamuśki i brzuchatki przeczytajcie co na prawdę znaczy być mamą![]()
Mamy z Księgi Rekordów Guinessa
Fiodorowa Wasilijewa, rosyjska chłopka, żyjąca w 18 wieku urodziła najwięcej potomstwa. Dochowała się aż 69 dzieci. W stanie błogosławiony była 27 razy.
Za każdym razem ciąże Fiodorowej Wasilijewej były mnogie. Szesnaście razy urodziła bliźnięta, siedem razy trojaczki i dwa razy czworaczki.
.....

U mnie lekarz.Krycha albo dziewczyny ktorych dzieci maja irlandzki paszport...kto wam podpisywal ta deklaracje A ?
Oj miejmy nadzieje bo te pochmurne dni to depresji napędzają a przy słoneczku wszystko wydaje się być piękniejsze
U mnie lekarz.
No i w koncu to slonko jest!!! Pranko sie suszy, dziecko zadowolone poszalo, poszlo spac a mamusia pozytywnej energii nabrala i troszke opalenizny Ale jestem szczesliwa!!!juppi! Slonce poprostu czlowieka pozytywnie napedza!!!A wlasnie czytalysci ena onecie ze lato ma byc cieple na wyspach?Miejmy nadzieje ze to prawda!!!
Dlatego ja jestem za solarem jak są pochmurniaki
sama bym weszła ale duże prawdopodobieństwo że maluszek by mi w trakcie wypadł którąś dziurką i nawet bym nie zauważyła heheh
ale może pobawie się na czymś innym bardziej przysposobionym dla mnie;-)