• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

Witam babeczki:tak: Dzisiaj nocka była ciut spokojniejsza ale dziąsła dają Igorkowi mocno popalić. :-(:baffled:

CYTRUSKU
W każdej chwili, zawsze, wszędzie
niech Ci w życiu dobrze będzie
niech Cię los obdarzy wszystkim o czym marzysz...

Słoneczko wychodzi:tak: Hurrrrra!!

reklama
Drozdusiu kochana:-D Ja pytałam Cytruska ale właściwie też o crescent'cie myślę, jakiś szwędasz mi się włacza, obym tylko zdążyła wyjść zanim mój się obudzi:)
ach tam.no widzisz.nie zrozumiałyśmy się.ale tak to wyglądało jakbyś odpowiedziała na mojego posta.no nic.zdarza się nawet najlepszym;-)

O WIDZICIE???niedowiarki a u mnie w domciu duuuuuuuuuuuużo słonka :))Wkońcu to Irlandia tutaj nigdy nic nie wiadomo:-DWięc ja ide do tesco:))na spacerek:)

hej mamuśki i brzuchatki przeczytajcie co na prawdę znaczy być mamą:szok: :-D:-D:-D:-D:-D

Mamy z Księgi Rekordów Guinessa

Fiodorowa Wasilijewa, rosyjska chłopka, żyjąca w 18 wieku urodziła najwięcej potomstwa. Dochowała się aż 69 dzieci. W stanie błogosławiony była 27 razy.
Za każdym razem ciąże Fiodorowej Wasilijewej były mnogie. Szesnaście razy urodziła bliźnięta, siedem razy trojaczki i dwa razy czworaczki.
.....

to się Adaśko rozpędził.jak tak dalej pójdzie to do roczku będzie miał pełne uzębienie.a Lola dalej się męczy.trzy zębole na raz i do tego chyba przyczaił się już kieł a kły podobno są najgorsze.no nic.od dzisiaj mój mąż zajmuje się małą wieczorami i będzie ją kładł spać.uważa że skoro się buntuje to przetrzyma ją kilka razy do późna aż sama padnie ze zmęczenia.daję mu wolną rękę.ja sobie w końcu odpocznę i będę miała wieczory dla siebie-pierwszy raz od porodu.może to jest jakiś sposób ale boję się że mała to podchwyci i nauczy się chodzić spać późno a ja od dłuższego czasu uczyłam ją spać o 20-21.z drugiej strony co z tego że zasypia tak wcześnie jak się budzi co chwilę.sama nie wiem.może właśnie nadszedł czas żeby ją ode mnie odciągnąć i tacie uda się ją wprowadzić na właściwe tory.co o tym myślicie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry