aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no chyba raczej w piatek skoro nie wszystkie moga w czwartek
zreszta zadna chyba nie powiedziala ze nie moze w piatek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Caly czas sprawdzam,tylko ze gdzie dzwonie to okazuje sie ze oferty nieaktualne albo np.pisza ze top floor a okazuje sie ground floorna daft`cie sprawdzalas?
.Ale powiem Ci ze wczoraj sie puscilam w miasto po agencjach i maja oferty rozne,umawiasz sie na ogladanie jednego mieszkania na danym "osiedlu"a na miejscu sie okazuje ze maja jeszcze kilka tam.No ale z tego co wczoraj widzielismy to same nieciekawe
Rozczarowalam sie bardzo osiedlem gdzie najbardziej chcialam mieszkac.Ale co ty,pytaj smialo:-)Chcemy sie wyprowadzic bo:za zimny ten dom,za duzy dla nas.Jak moj W. ma druga zmiane to my z Jula w jednym pokoju siedzimy,a pozatym z ogrodu korzystamy jakies kilka dni w roku bo wieczne bagno tam jestNo to nie mam nic ciekawego... U mnie w apartamentowcu był do wynajęcia apartament dwu - sypialniany, ale nie dość, że za 800 e to jeszcze w centrum... Sorki, że pytam, ale ciekawi mnie czemu nie chcecie już w tym domku mieszkać?
.Wiec chemy jednak cos mniejszego
!!!! Troszkę się pogubiłam, w ogóle ciężko mi się odnaleźć jeszcze po wyjeździe chłopaków, ale powoli, powoli... ;-)Caly czas sprawdzam,tylko ze gdzie dzwonie to okazuje sie ze oferty nieaktualne albo np.pisza ze top floor a okazuje sie ground floor.Ale powiem Ci ze wczoraj sie puscilam w miasto po agencjach i maja oferty rozne,umawiasz sie na ogladanie jednego mieszkania na danym "osiedlu"a na miejscu sie okazuje ze maja jeszcze kilka tam.No ale z tego co wczoraj widzielismy to same nieciekawe
Rozczarowalam sie bardzo osiedlem gdzie najbardziej chcialam mieszkac.
Ale co ty,pytaj smialo:-)Chcemy sie wyprowadzic bo:za zimny ten dom,za duzy dla nas.Jak moj W. ma druga zmiane to my z Jula w jednym pokoju siedzimy,a pozatym z ogrodu korzystamy jakies kilka dni w roku bo wieczne bagno tam jest.Wiec chemy jednak cos mniejszego
![]()
...Heh, to znaczy, że musimy się podzielić z Drozdusią hahahahahaha... Może spotkamy się u Ciebie, Drozdusiu, co? Jutro będę miała czas do 16.30 a później muszę pójść zareklamować wiatrak, bo kupiliśmy wczoraj i drugi napęd nie działa!!!!!
Aha, i rozumiem, że pępkowe jest w piątek, tak???
ja zaraz ide do GP......chyba spacerkiem sie puszcze bo daleko nie mam a sloneczko tak ladnie swiecia w aucie jeszcze cieplej niz na zewnatrz hehhehe

a ja tak sie przyznam ze dopiero wstalam moj Elfik w nocy 2 godziny nie dawal mamusi spac

ale ci zazdroszczęno imprezka w piatekalez wy jestescie uparte dziewuszki..... nie musicie nic przynosic przeciez to pepkowe
wiec do piatku
a ja tak sie przyznam ze dopiero wstalam moj Elfik w nocy 2 godziny nie dawal mamusi spacale dobrze ze jest jeszcze babcia ona o 10 juz hna nogach byla a mala sie tez wtedy obudzila wiec ninka zostala podrzucona..... a co trza kozystac
AAAAA Kasia ja rowniez czekam na wiesci o Twoim rozpakowaniu![]()

więc ja śpię dwa razy po 2 godziny 
no ja juz po GP
wszystko dobrzesreduszko bije jak dzwon....malenstwo ulozone glowa w dol chyba dosc nisko ale to nie problem
cisnienie i siuski tez ok
aaaaa i przytylam od poczatku ciazy niecale 9 kilo![]()