aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
jena dlaczego tak dlugo zwlekacie z tymi benefitami?????koniecznie pozalatwiajcie.....czeka sie podobno dlugo teraz.....to narka aniu.....do poklikania ...jakby co to pukaj....pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Beatatka bo tak jest jak dziecko sie urodzi tutaj bo nie musza nic sprawdzac w iinym kraju dlatego tak sprawnie to poszlo.:-)Witam po dlugim czasie...cos mi sie antena od neta poprzestawiala i czekam na monterow ale cos dojechac nie moga od srody. Dzis mi wskoczyl net to korzystam...Jesli chodzi o child benefit to powiem wam ze jestem mile zaskoczona. W piatek zarejestrowalismy malego w szpitalu, a w srode juz dostalam decyzje o przyznaniu benefitu. W moim przypadku gdy pobieram juz na dwoje dzieci to tylko dolaczyli malego automatycznie bez zadnego wypisywania papierkow ani niczego. Nadplaca wszystko w pazdzierniku. Jeszcze sie zalapalam bo maly urodzil sie 28 sierpnia wiec dostane za wrzesien takze
,bo doczytalam ze child benefit nie jest wyplacany za miesiac w ktorym sie dziecko urodzilo.
A w czwartek przyszedl malego pps, wiec jakos wszystko sprawnie poszlo.
GRATULACJE DLA DZIEWCZYN !!!:-)
mam pytanko macie moze jakies sposoby na czkawke?a nie chce zapeszac ale moja mala aniol w nocy i teraz :-)pozdrawiam was papa