Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ogólnie jak dziecko ma problem z kupką można je przepajać by rozluźnić stolec.

i były wielce zdziwone,że młody nie używa pieluch bo ponoć wsród irlandzkich dzieci to rzadki widok
... Oliwka jakaś po tej szczepionce niespokojna - noc ciężka i teraz też nienajlepiej. Niedawno zasnęła, ale na jak długo nie wiem... A musimy iść dzisiaj do lekarza
... Biodro dalej boli, wczoraj sobie przeciażyłam jak śpieszyliśmy się na tą szczepionkę...Ech, szkoda gadać
!!!
!!! Dobrze, że dzisiaj taka pogoda
! Gastone, wiem, że każdy Ci mówi "nie martw się", więc oryginalna nie będę, ale na każdego przychodzi odpowiednia pora, więc... Może faktycznie Twój Maluszek postanowił pójść w ślady wójka ;-)! Cierpliwości, na pewno nie jest opóźniony!!! Beakta, wejdź sobie na https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-suwaczek-78/index12.html, tam wszystko jest wytłumaczone krok po kroku - powodzenia!!! Tylko później jak już to zrobisz, to się wyloguj i zaloguj ponownie.
Hej.pogode wykorzystalismy spacerujac...maly pospal ponad 4 godz:-)...podobno taka pogoda ma byc do konca tygodnia...poczekamy,zobaczymy.
!!! Ja niestety nie mogę na taki długi spacerek się wybrać przez to biodro, a szkoda, wielka szkoda... Ale byłyśmy dziś u pediatry i Oliwka jest zdrowa, mierzy całe 49 cm i waży już 3100, tylko dalej po tej szczepionce niespokojna... Lekarka powiedziała, że tak może być 2 - 3 dni! Dobrze, że później weekend to się troszkę wyśpię, chyba
...