Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

...ja tez ciągle zdołowana , umurosana , na nic czasu tylko Czarek i ciągłe wycie:-(, odcięta od wszystkiego .....głowa do góry , może jak Miśka podrośnie wszystko sie ułoży . ja to jeszcze do nie dawna nie mogłam sie pogodzic ze stanem rzeczy , teraz wiem , że ten czas jest zarezerwowany dla brzęczka i nie ma co marzyc o samorealizacji tylko poddac się rytmowi i życ dla niego....bo ciągle sie miotalam i pretensje miałam , ale co zrobic
jest mi łatwiej jak zmieniłam nastawienie i sie pogodziłam , ze koniec ,,,tylko najbardziej upiorne jest to , ze ciągle sama i nie ma pomocy , ale pamiętaj co cie nie zabije to cie wzmocni.

moze pojedziesz do pl tylko z małą i stęsknicie sie za sobą
, u nas tez grzmoty , pretensje i krzyki , ale po co , zawsze sobie obiecywałam , że nie ma sensu bo Czarus to przecież tez przeżywał:-(, my nawet nie moglismy glośno rozmawiac bo juz sie burzyl i nas upakajał
, kochany szkrabik
.a co do wygladu , co ty chcesz zgrabna , ładna
, a to , ze nie jestes w typie meża , a w kim sie zakochał????mój tez wymyslal bo blądynki mu w glowie , ale jak sie poznalismy to czarna głowa
i co
...z czasem dałam sie namówic na blond i wygladałam jak kupa
, później juz sama wiedziałam , że ja muszę się dobrze czuc i bede happy,

az sie balam na kurs jechac i auto prowadzic...