reklama

Mamy z Nottingham

Witam
Ja też odpadam z tej wycieczki.Jutro mam się zgłosić z Dominiką rano do przychodni na ogólne badanie...
Ale wam dziewczynki życzę super pogody i miłej zabawy....

reklama
Nafnia a dokladniej gdzie ten przystanek sie znajduje? I mniej wiecej ile przystankow bedzie? Ja mysle ze gdzies o 11 wyjde z domu wiec powinnam dojechac po 12.jakby co to bede do Ciebie dzwonic i wczesniej dam znac czy przyjade bo pogoda cos nie halo dzisiaj.Oby tylko dzisiaj.

A reszta mamus????

gabids - ten przystanek jest na Chilwell, nie wiem ile przystankow, (z Brodmarsh jedzie sie okolo 45 minut) ale po prawej stronie bedzie Lidl , jak przejedziesz ten przystanek to nie szkodzi, mozesz wysiasc na nastepnym, a moze latwiej bedzie poprosic kierowce zeby Ci powiedzial jak bedzie West Point Shopping Centre:tak:, no i oczywiscie dzwon

marzenainiko - wybieramy sie do Rezerwatu Przyrody Attenborough - polecam i zapraszamy oczywiscie, tu jest stronka http://www.attenboroughnaturecentre.co.uk/

dobrze ze zajrzalam, bo chetnie bym sie wybrala..ale dziewczyny patrzylyscie w pogode?niestety jutro ma padac, w ogole pogoda sie psuje na swieta chyba:zawstydzona/y:
nafnia - autobus 5?bo ja patrze na triptimes.co.uk i w ogole co innego mi pisze..ze 5 leci do gamston a 14 do chilwell..kurcze w ogole nie wiem jak tam trafic, dlatego chetnie wybiore sie z Wami bo bym juz wiedziala:-D.
to jak pogoda nam nie straszna?(zeby nie bylo jak wtedy jak pojechalysmy na farme:-p)
bo w sumie mialabym ochote nawet na maly piknik w tym parku no ale przy deszczu i zimnym wietrze to absolutnie odpada..:-(
to ja czekam na wiesci! jak cos to jutro z rana przedzwonie

Nafnia Ja przyjade autobusem 36 bo mam blisko od siebie przystanek.Jak bede w drodze to dam znac.
Na BBC widzialam ze jutro ma byc w miare slonecznie.Zobaczymy.

Dziewczyny zabierzcie chlebek ze soba bo na tym jeziorze jest masa kaczek i labedzi.

Ostatnia edycja:
dziewczyny najlatwiej chyba bedzie z Brodmarsh, po prostu zobaczcie ktory autobus jedzie do Derby, bo moze to faktycznie juz nie jest 5,
tam jest taka malutka budka w ktorej kupuje sie bilety,
no i czekam na wiesci;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry