Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej jeszcze sie z wami nie spotkalam,ani nie zapoznalam ,ani tez nic o was nie wiem ale widze jestescie dosc zgrane,,moge cos o was sie dowiedziec,,fakt pogoda do kitu,,pozd
czarna3 - witaj tak w ogole bo sie nie przywitalam jeszcze, staramy sie byc zgrane, roznie to bywa.:-)
zalozylysmy organizacje "mam w nottingham". na naszej klasie jest nasz profil o tej nazwie, zapraszam!
organizowalysmy bal przebierancow niedawno, nastepny bedzie na dzien dziecka, zapraszamy juz teraz
wciaz czekam na potwierdzenie czy idziemy czy nie.
ja raczej bede na pewno bo i tak na spotkanie do sure startu jade wiec jak juz bede miala calodzienny bilet to pogoda mi nie straszna
no wlasnie ja tez troche mam dylemat, bo po deszczu to znowu moze tam byc nieciekawie, ale chyba sie wybierzemy, bo i tak musze do miasta
jak bede w miescie, to zadzwonie i jakos sie umowimy, moze w Victorii tak jak ostatnim razem? gabids i co podjelas juz decyzje?